“Altijd up-to-date, veilig en klaar voor de toekomst “

Zorgeloos aan de slag met de moderne werkplek

Thuis en onderweg werken moet net zo makkelijk zijn als op kantoor, vindt u ook niet? En wist u dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn? Samen met onze partners, zoals KPN en Samsung, voorziet BTC u in alles wat u nodig heeft om flexibel en veilig te werken. We vertellen u graag hoe dat precies werkt.

Gemakkelijk en veilig online samenwerken

KPN biedt veel meerwaarde voor de thuiswerkplek. U profiteert van snelle verbindingen en ervaart het gemak van optimale bereikbaarheid dankzij slimme telefoonfunctionaliteiten. Het zakelijke aanbod van KPN bestaat uit:

 • Connectiviteit: uw verbindingen zijn altijd stabiel en veilig dankzij het betrouwbare KPN-netwerk. Deze schaalbare verbindingen bewegen mee met uw behoeften, waardoor uw internetverbinding altijd aansluit bij uw wensen. Continue updates houden u weerbaar tegen online dreigingen, zoals malware en hacks. Zo blijven u en uw collega’s productief en bereikbaar zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.
 • Communiceren: Ook voor het samenwerken op afstand biedt KPN veel voordeel. Zo kan de populaire online samenwerkingstool Microsoft Teams via Teams Calling worden voorzien van vast-mobielintegratie. Collega’s zijn daardoor via Teams bereikbaar op hun vaste nummer. Dat zorgt voor veel gebruiksgemak en maakt samenwerkingen en klantcontact veel efficiënter.
 • Productiviteit: Met de KPN EEN MKB Werkplek beschikt u over een complete en toekomstbestendige werkplekoplossing. U bent altijd productief dankzij Office 365-apps en werkt overal samen met uw collega’s via Microsoft Teams. En met Teams Calling bent u voor iedereen overal telefonisch bereikbaar.
Meer informatie

Samsung als totaalleverancier voor mobiliteit

Samsung biedt meer dan toonaangevende smartphones en tablets. Als totaalleverancier biedt Samsung alles voor de toekomstgerichte zakelijke professional. Een overzicht van het zakelijke portfolio:

 • Gebruiksvriendelijk mobiel totaalbeheer: Knox Suite combineert de belangrijkste solutions van de beheeroplossing Samsung Knox in één bundel. Vanuit één omgeving beveilig en beheer uw mobiele devices op afstand. Collega’s werken daardoor jarenlang met up-to-date en veilige toestellen.
 • Toekomstbestendige toestellen: Samsung heeft de populairste tablets en smartphones beschikbaar gesteld als Enterprise Edition. U profiteert van krachtige toestellen en tot maar liefst vijf jaar lang securityupdates. Uw collega’s werken jarenlang snel en eenvoudig met hun mobiele toestel.
 • Het gemak van één leverancier: Dankzij Samsung Knox, het Enterprise Edition-portfolio en diverse zakelijke diensten zoals de Vervangservice, is Samsung uw totaalleverancier voor zakelijke mobiele oplossingen. U ervaart het gemak van één leverancier voor al uw mobiele behoeften.
Meer informatie

Managed Modern Workplace op maat

De Managed Modern Workplace brengt de meerwaarde van Samsung en KPN samen. Hiermee beschikt u over toekomstbestendige en beheerde werkplekken. Vanzelfsprekend vullen we deze werkplekken volledig op maat voor u in. Zo versterkt en verhoogt u eenvoudig de productiviteit van uw organisatie. Een greep uit de kenmerken van de Managed Modern Workplace:

 • Het gemak van maatwerk: Collega’s werken het makkelijkst als de werkplek goed aansluit bij hun taken en behoeften. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere collega beschikt over de werkplek die het best bij hem of haar past. Dat doen we met advies en oplossingen op maat. U bent verzekerd van gebruiksvriendelijke werkplekken waarmee uw collega’s optimaal aan de slag blijven.
 • Werk wanneer u wilt: De Managed Modern Workplace is online toegankelijk. Uw collega’s hebben via de cloud altijd toegang tot alle apps en bestanden. U bent niet langer afhankelijk van een vaste werkplek, maar bent overal productief en bereikbaar.
 • Altijd up-to-date dankzij uitbesteed beheer: Werkplekbeheer kan al snel ingewikkeld en tijdrovend zijn. Daarom nemen wij u dat uit handen. Op afstand houden wij uw werkplekken functioneel en veilig. Uw collega’s zijn goed beschermd tegen online dreigingen, omdat ze altijd werken met de laatste updates.
 • Eenvoudig uitbreidbaar: Het op- en afschalen van gebruikers en functionaliteiten is met de Managed Modern Workplace erg gemakkelijk. U beschikt altijd over de juiste werkplek voor de juiste medewerker. Daardoor kunnen ook uw nieuwe collega’s snel aan de slag.
 • Sterk beveiligd tegen cybercrime: Online dreigingen, zoals hacks en malware wilt u natuurlijk voorkomen. Ook daar zorgen we voor. Op afstand monitoren we uw netwerk en verbindingen, en updaten we apps zodat deze risico’s worden geminimaliseerd en uw collega’s gewoon door blijven werken.
 • Mogelijkheid tot apps op maat: Wilt u nog meer uit uw werkplekken en dienstverlening halen? Dan bieden wij u de mogelijkheid werkplekken te voorzien van applicaties en oplossingen op maat. Daardoor wordt de werkplek nog beter afgestemd op de processen, dienstverlening en doelstellingen.
Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen