Android zero-touch enrollment universeel enrollment programma

Ontzorg uw IT-afdeling met het simpele zero-touch enrollment programma

Met het zero-touch programma van Google is het mogelijk om op grote schaal Android devices uit te geven en uit te rollen zonder dat dit een extra belasting is voor de IT-afdeling die de uitgifte en uitrol verzorgt. Android zero-touch is een enrollment programma van Google dat is bedoeld voor Android devices van diverse fabrikanten. Het programma heeft als doel om corporate owned devices snel, gecontroleerd en eenvoudig uit te kunnen rollen.

Met zero-touch is het niet meer nodig om ieder apparaat handmatig voor te bereiden en in te stellen, voordat medewerkers het kunnen gebruiken. Devices kunnen rechtstreeks aan medewerkers worden overhandigd. Zij hoeven alleen het device uit te pakken, in te schakelen en te verbinden met WiFi, hun werkplek credentials in te geven en enkele afrondende configuratiestappen te doorlopen. Daarna is het devices klaar voor gebruik.

Wanneer de medewerker het device in gebruik neemt, dient deze zich verplicht aan te melden via de MDM-applicatie van de organisatie. Hierna worden de policies en apps vanuit de MDM-omgeving van de organisatie gepushed. Zo is de IT-afdeling ervan gegarandeerd dat zij beheer kunnen uitoefenen op het device.

Hieronder een korte weergave hoe het gebruik van zero-touch enrollment procedureel verloopt.

BTC officieel Reseller

BTC mag zich als één van de weinige organisaties een officiële zero-touch reseller noemen. Devices die bij BTC gekocht worden kunnen wij in het zero-touch programma plaatsen*. Onder andere Sony, Nokia (HMD), HTC, LG en Motorola zijn deelnemende merken. Het aantal deelnemende fabrikanten en type devices wordt steeds verder uitgebreid.

*Of dit kan hangt af van merk, type en softwareversie device evenals of de klant een ondersteunend MDM-platform gebruikt.

 

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen