VASTE TELEFONIE

Vaste telefonie is voor veel bedrijven één van de belangrijkste communicatiemiddelen. BTC analyseert uw bedrijfssituatie en adviseert objectief en onafhankelijk hoe de nieuwste technieken en oplossingen de flexibiliteit en bereikbaarheid van uw bedrijf verhogen.

De mogelijkheden met BTC

De mogelijkheden op het gebied van zakelijke vaste telefonie zijn exponentieel gegroeid. Met name de ontwikkelingen op het gebied van IP-gebaseerde telefooncentrales en Hosted IP-Telefonie bieden uw bedrijf voordelen in de keuze van de aanbieder en de manier waarop uw zakelijke telefonie functioneel, technisch en financieel wordt geregeld.

Waarom vaste telefonie via BTC?

De complete telecom oplossingen van BTC optimaliseren de communicatie binnen uw bedrijf. De “best of breed” maatwerk oplossingen van gerenommeerde partijen komen volledig tegemoet aan wat uw bedrijf nodig heeft om de efficiëntie en het rendement van uw werknemers te verhogen.

» Meer informatie over Consultancy services van BTC

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met een van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

KPN-Logo-klein

KPN zakelijk Vast bellen

BTC is KPN Excellence Platinum Business Partner en levert alle zakelijke KPN diensten. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van KPN direct voor haar klanten verzorgen.

vodafone-klein

Vodafone One Fixed

BTC is Business Network Partner van Vodafone en levert alle zakelijke Vodafone diensten. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Vodafone direct voor haar klanten verzorgen.