Bellen in het buitenland

Of de gebruikers binnen uw bedrijf regelmatig of slechts incidenteel in of naar het buitenland bellen, voor iedereen is een flexibele en beste oplossing te vinden. Wij overzien de mogelijkheden en het brede scala aan telefoonabonnementen en leveren onafhankelijk passend advies voor uw situatie.

Maken uw medewerkers of uzelf regelmatig buitenlandse reizen? Nemen gebruikers hun zakelijke smartphone mee op vakantie om toch af en toe hun mail te kunnen lezen? Met een beetje voorbereiding zorgt u ervoor dat er zo voordelig mogelijk gebeld wordt. Wij adviseren u natuurlijk graag.

In het buitenland zoekt uw mobiele telefoon automatisch naar het beschikbare netwerk waar uw eigen telecomprovider een overeenkomst mee heeft. Uw factuur is zo afhankelijk van de tarieven van de buitenlandse telecomprovider.
Wordt u gebeld als u zich in het buitenland bevindt dan betaalt u alle kosten vanaf de Nederlandse grens tot uw toestel in het buitenland.

Wat u exact betaalt voor bellen en gebeld worden en voor het gebruiken van data in het buitenland is afhankelijk van uw provider en het abonnement dat u afgesloten heeft. Elke provider biedt mogelijkheden om het gebruik van uw mobiele telefoon in het buitenland, binnen of buiten de EU, voordelig in te regelen.
Wij zoeken graag voor u uit wat voor uw specifieke situatie het verstandigst is.

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11