ZAKELIJK MOBIELE TELEFONIE

Optimaliseer de communicatie van uw bedrijf met mobiele telefonie die volledig is afgestemd op uw wensen. BTC is business partner van KPN, Vodafone en Tele2 en adviseert u objectief en onafhankelijk over mobiele telefonie oplossingen die werk makkelijker maken.

Zakelijke mobiel

Zakelijke mobiele telefonie gaat net zoveel over het delen van data als over het voeren van gesprekken. Het oerwoud van mobiele telefonieaanbieders maakt het lastig om bij de juiste telecom provider het juiste abonnement te kiezen.

Bekijk de zakelijke mobiele telefonie diensten van KPN, Vodafone en Truphone:
» KPN Zakelijk Mobiel Bellen
» Vodafone One Mobile
» Tele2 Zakelijk

Waarom mobiele telefonie via BTC?

De complete telecom oplossingen van BTC optimaliseren de communicatie binnen uw bedrijf. De “best of breed” maatwerk oplossingen van gerenommeerde partijen komen volledig tegemoet aan wat uw bedrijf nodig heeft om de efficiëntie en het rendement van uw werknemers te verhogen.

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met een van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Waarom mobiele telefonie via BTC?

BTC is zakelijk telecom partner van de grootste mobiele netwerk aanbieders zoals KPNVodafoneTele2 en T-Mobile. Dat maakt ons onafhankelijk in de advisering over de mogelijkheden van uw mobiele communicatie, zodat u altijd een oplossing krijgt aangeboden die het beste bij uw bedrijf past.

Strategische partners