ZAKELIJK MOBIELE TELEFONIE

Zakelijke mobiele telefonie draagt bij aan de optimalisatie van de communicatie van uw bedrijf en is volledig afgestemd op uw wensen. BTC is business partner van KPN, Vodafone en Tele2 en adviseert u objectief en onafhankelijk over mobiele telefonie oplossingen die werken makkelijker maken. Door deze partnerships profiteert u van aantrekkelijke tarieven en bent u verzekerd van een goede dekking en professionele service.

Zakelijke mobiel

Elk bedrijf heeft een telefoondienst nodig en dankzij de vooruitgang in internet- en mobiele technologie zijn er meer telecommunicatie mogelijkheden dan ooit tevoren. Het kiezen van de juiste telefoondienst voor uw bedrijf is gewoon een kwestie van het in balans brengen van uw zakelijke behoeften met beschikbare telefoon opties en bijbehorende kosten. Daarnaast is het van belang te kijken naar wat de organisatie in de toekomst nodig zou kunnen hebben en hoe hier op dit moment al op ingespeeld kan worden.

Zakelijke mobiele telefonie gaat net zoveel over het delen van data als over het voeren van gesprekken. Het oerwoud van mobiele telefonie aanbieders maakt het lastig om bij de juiste telecomprovider het juiste abonnement te kiezen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de diensten die het best passen bij uw behoefte.

Bekijk de zakelijke mobiele telefonie diensten van KPN, Vodafone en Tele2:

» KPN Zakelijk Mobiel Bellen
» Vodafone One Mobile
» Tele2 Zakelijk

Waarom zakelijke mobiele telefonie via BTC?

De complete telecom oplossingen van BTC optimaliseren de communicatie binnen uw bedrijf. De “best of breed” maatwerk oplossingen van gerenommeerde partijen komen volledig tegemoet aan wat uw bedrijf nodig heeft om de efficiëntie en het rendement van uw werknemers te verhogen.

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Waarom mobiele telefonie via BTC?

BTC is zakelijk telecom partner van de grootste mobiele netwerk aanbieders zoals KPNVodafoneTele2 en T-Mobile. Dat maakt ons onafhankelijk in de advisering over de mogelijkheden van uw mobiele communicatie, zodat u altijd een oplossing krijgt aangeboden die het best bij uw bedrijf past.

Strategische partners