VEILIGE VERBINDINGEN / IP-VPN

IP VPN staat voor Internet Protocol Virtual Private Network. Een VPN stelt u in staat om datacommunicatie tussen klanten, vestigingen, thuiswerkers en externe partijen over een privé netwerk te laten verlopen. BTC adviseert over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

IP-VPN verbinding van BTC

Voor bedrijven met meerdere vestigingen is een snelle en betrouwbare verbinding van belang om snel en veilig gebruik te kunnen maken van het bedrijfsnetwerk. Een IP-VPN verbinding koppelt verschillende bedrijfsvestigingen aan één netwerk en één leverancier. Door het creëren van een geïntegreerd netwerk verlaagt u de kosten en krijgt u volledig inzicht in uw netwerk door geavanceerde online management tools.

Voordelen van een IP-VPN verbinding

  • Vanaf elke locatie veilige toegang tot bedrijfsnetwerk;
  • Volledig beheerde dienst;
  • Veilig (gesloten IP-netwerk);
  • Toekomstgerichte oplossing;
  • Gebruiksvriendelijk, flexibel en schaalbaar.

Wat kan BTC voor u betekenen?

BTC beveiligt door middel van een beheerde firewall uw internetverbinding en stelt de veiligheid zeker. Heeft uw bedrijf meerdere locaties? Dan zetten wij een IP-VPN verbinding voor u op, waarna de internettoegang via een centraal beheerde firewall wordt geregeld. Ongewenste bezoekers hebben zo geen kans om zich toegang te verschaffen tot uw gegevens.

» Meer informatie over Consultancy services van BTC

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens