Altijd onderweg en toch bereikbaar

Realiseer nu tot 17% meer productiviteit en tot 20% meer winstgevendheid

Iedere bedrijfscultuur is uniek en daar hoort een eigen manier van werken bij. Onderzoek laat zien dat teams met Vodafone Calling in Office 365 meer betrokken zijn. Dit is een geïntegreerde telefonie oplossing in de Teams applicatie.

Doe mee met het gratis webinar op donderdag 12 november van 10:00 tot 11:00 uur

Jeffrey Hendrikse (Sales Consultant – BTC), Nina Moers (Senior Product Manager – Vodafone Business) en Remco de Kramer (Product Marketing Manager Modern Work – Microsoft) vertellen u alles over Vodafone Calling in Office 365 tijdens dit webinar op 12 november.

Om 10:00 uur starten we met het 45 minuten durende webinar en word u als kijker aan de hand van de laatste ontwikkelingen meegenomen in het verhaal over Vodafone Calling in Office 365.

Betrouwbare infrastructuur, meer gemak voor beheerders, flexibiliteit en ruimte voor specifieke wensen komen aan bod in deze inspiratiesessie.

We beantwoorden onder andere de vragen:

  • Wat zijn slimme toepassingen van Microsoft Teams en Vodafone Calling in Office 365?
  • Hoe biedt u uw medewerkers een geïntegreerde werkplek, zowel thuis, onderweg als op kantoor?
  • Welke tools maakt dat uw teams productiever werken?
  • Welke nieuwe ontwikkelingen kunt u op dit gebied verwachten?

Ook worden de vragen van u als kijker live beantwoord. Zo kunt u vol nieuwe kennis en met praktische tips terug aan het werk!

Schrijf u dus snel in voor het BTC & Vodafone Business Calling in Office 365 webinar.

Schrijf u nu in voor het online webinar

Meer BTC

De Managed Modern Workplace

U houdt van simpele IT-oplossingen die gewoon werken. Wij ook. En u wilt daar geen omkijken naar hebben. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom hebben we alle services en diensten die het mogelijk maken om uw systemen probleemloos te laten werken, bijeengebracht in één pakket. Een proactieve oplossing voor zorgeloos

Elke dag een stukje slimmer

Elke dag een stukje slimmer

2020 was een bewogen jaar, zowel voor BTC als voor onze klanten. In deze blog kijkt Ray Kemp, CEO van BTC, terug op de uitdagingen die het afgelopen jaar met zich meebracht en kijkt hij vooruit naar een nieuw jaar vol beloften. Bewogen jaar Ik zal niemand verrassen als ik zeg dat 2020 een bewogen … <a href="http

Managed digitale werkplek? Daarom zijn systeembeheerders enthousiast!

Managed digitale werkplek? Daarom zijn systeembeheerders enthousiast!

In een eerdere blog legde Brian Savelkouls, business consultant bij BTC, uit wat een managed digitale werkplek is en wat de voordelen zijn voor de directie. In deze blog kijkt hij naar de voordelen voor systeembeheerders. 1 Efficiëntere dienstverlening Een managed digitale werkplek kan bestaan dankzij een remote monit

Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen