Samenwerken met BTC?

Vodafone Zakelijk bij BTC

BTC biedt Vodafone Zakelijk abonnementen en adviseert over zakelijk mobiel bellen en internet, zakelijke abonnementen verlengen en aanbiedingen. Bel 088 411 00 14 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Vodafone Zakelijk

De innovatieve en schaalbare oplossingen van Vodafone Zakelijk stellen u in staat om slimmer te werken, bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en productiever te werken. Of het nu gaat om vaste of mobiele telefonie, unified communications of Machine to Machine. Zodat u uw klanten beter kunt bedienen, berekend bent op de toekomst en een stap voor op uw concurrenten.

Waarom Vodafone Zakelijk aanvragen via BTC?

BTC is Strategic Partner van Vodafone en levert alle diensten van Vodafone Zakelijk. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Vodafone direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator.

Voordelen Vodafone Zakelijk via BTC:

Whitepaper download

Vraag hier onze whitepapers aan over Better Operational Agility en Business Readiness and the value of AgilityBent u al klant? JaNee

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen