Vodafone Zakelijk Glasvezel

Met Vodafone Zakelijk Glasvezel heeft uw bedrijf een veilige verbinding voor internet en spraak. Met hoge snelheden tot 1Gbps, en eenvoudig uit te breiden met aanvullende diensten.
Bel 088 411 00 14 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Voordelen van Vodafone Zakelijk Glasvezel

  • Veilige, professioneel beheerde glasvezelverbinding
  • Hoge bandbreedtesnelheden tot wel 1 Gbps
  • Makkelijk uitbreiden met aanvullende diensten
  • Real-time inzicht in verbinding met Service Navigator

Waarom Vodafone Zakelijk Glasvezel aanvragen via BTC?

BTC is Business Network Partner van Vodafone en levert alle diensten van Vodafone Zakelijk. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Vodafone direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator.

Voordelen Vodafone Zakelijk via BTC:

Glasvezel is de basis voor optimale telecommunicatie. Daarmee is uw bedrijf verzekerd van een veilige en razendsnelle internet- en spraakverbinding. Fiber Access van Vodafone is makkelijk uit te breiden met andere diensten als IP-VPN, One Fixed of One Net.

Service Navigator

De inbegrepen Service Navigator geeft u real-time inzicht in de status van de verbindingen tussen uw verschillende bedrijfslocaties. Cruciaal voor kritische toepassingen, zoals betalingsverkeer.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen