Vodafone SignaalPlus Business

Vodafone SignaalPlus Bussiness via BTC

Dempt uw bedrijfspand het mobiele signaal en mist u bereik of wilt u extra zekerheid? SignaalPlus Business zorgt voor een goed inpandig bereik en capaciteit.
Bel 088 411 00 14 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Voordelen van Vodafone SignaalPlus Business

  • Intern mobiel netwerk van goede kwaliteit via small cell technologie;
  • Eigen mobiele netwerkcapaciteit, zodat uw werknemers onbezorgd mobiel kunnen werken;
  • Geen extra verbruikskosten of add-ons per abonnement;
  • SignaalPlus Business is eenvoudig uit te breiden met andere vaste telefoniediensten van Vodafone;
  • Uitstekende bescherming van bedrijfsgevoelige gegevens.

Waarom Vodafone Signaalplus Business aanvragen via BTC?

BTC is Business Network Partner van Vodafone en levert alle diensten van Vodafone Zakelijk. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Vodafone direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator.

Voordelen Vodafone Zakelijk via BTC:

Weten waar u aan toe bent

Bij SignaalPlus Business worden de small cells in uw pand via een vaste verbinding aangesloten op het betrouwbare Vodafone-netwerk. Deze verbindingen zijn volledig end-to-end beveiligd tegen inbreuk van buitenaf. Uw bedrijfsgevoelige gegevens zijn dus ook met deze toepassing uitstekend beschermd en beveiligd. Ook qua kosten weet u waar u aan toe bent: u betaalt een vast maandelijks bedrag per locatie. Hier is niet alleen alle hard- en software van de installatie bij inbegrepen, maar ook support en onderhoud. Vodafone brengt géén extra verbruikskosten of add-ons per abonnement in rekening.

Combinatie met andere Vodafone-diensten

SignaalPlus Business is te combineren met alle mobiele telefonieabonnementen van Vodafone en met alle hosted telefonie-oplossingen, zoals Skype for BusinessOne Net ExpressOne Net Enterprise. Daarnaast kan One Fixed – vaste telefonie van Vodafone – over dezelfde verbinding worden geleverd als SignaalPlus Business. Ook die combinatie is dus uitstekend mogelijk. Daarbij werkt Vodafone continu aan verdere verfijning en verbetering van de dienst, waar u via regelmatige updates en upgrades direct van profiteert.

Toegesneden op uw specifieke situatie

Elk kantoorgebouw of bedrijfspand heeft zijn eigen kenmerken en zijn eigen telecomsituatie. Belangrijke factoren voor een ontwerp voor inpandige dekking zijn constructie en indeling van het pand, vloeroppervlakte en het aantal gebruikers. Als u geïnteresseerd bent in deze dienst, komt uw accountmanager bij u langs om te inventariseren waar de zwakke plekken in uw inpandige dekking zitten, wat uw wensen en eisen zijn en aan welke Vodafone-diensten u SignaalPlus Business wilt toevoegen. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een ontwerp met bijbehorende offerte. Gaat u over tot bestelling, dan kunnen wij SignaalPlus Business snel en zonder veel impact bij u installeren.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen