Vodafone Signaal Plus Business

Kantoorgebouwen worden steeds energiezuiniger. Een goede ontwikkeling, maar bepaalde constructies en moderne bouw- en isolatiematerialen dempen het mobiele signaal. Waardoor er mogelijk niet overal in het pand optimaal bereik is en gesprekken soms gedeeltelijk of zelfs helemaal wegvallen. Met Vodafone SignaalPlus Business heeft u hier geen last meer van. Deze dienst zorgt voor goede inpandige mobiele dekking en capaciteit.

Weten waar u aan toe bent

Bij SignaalPlus Business worden de small cells in uw pand via een vaste verbinding aangesloten op het betrouwbare Vodafone-netwerk. Deze verbindingen zijn volledig end-to-end beveiligd tegen inbreuk van buitenaf. Uw bedrijfsgevoelige gegevens zijn dus ook met deze toepassing uitstekend beschermd en beveiligd. Ook qua kosten weet u waar u aan toe bent: u betaalt een vast maandelijks bedrag per locatie. Hier is niet alleen alle hard- en software van de installatie bij inbegrepen, maar ook support en onderhoud. Vodafone brengt géén extra verbruikskosten of add-ons per abonnement in rekening.

Combinatie met andere Vodafone-diensten

SignaalPlus Business is te combineren met alle mobiele telefonieabonnementen van Vodafone en met alle hosted telefonie-oplossingen, zoals Skype for Business, One Net Express, One Net Enterprise en One Net PBX. Daarnaast kan One Fixed – vaste telefonie van Vodafone – over dezelfde verbinding worden geleverd als SignaalPlus Business. Ook die combinatie is dus uitstekend mogelijk. Daarbij werkt Vodafone continu aan verdere verfijning en verbetering van de dienst, waar u via regelmatige updates en upgrades direct van profiteert.

Toegesneden op uw specifieke situatie

Elk kantoorgebouw of bedrijfspand heeft zijn eigen kenmerken en zijn eigen telecomsituatie. Belangrijke factoren voor een ontwerp voor inpandige dekking zijn constructie en indeling van het pand, vloeroppervlakte en het aantal gebruikers. Als u geïnteresseerd bent in deze dienst, komt er een accountmanager bij u langs om te inventariseren waar de zwakke plekken in uw inpandige dekking zitten, wat uw wensen en eisen zijn en aan welke Vodafone-diensten u SignaalPlus Business wilt toevoegen. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een ontwerp met bijbehorende offerte. Gaat u over tot bestelling, dan kunnen wij SignaalPlus Business snel en zonder veel impact bij u installeren.

De voordelen van Vodafone SignaalPlus Business

  • Goede inpandige dekking en capaciteit
  • Grote investeringen zijn niet nodig, vaste maandelijkse kosten
  • Inclusief monitoring, onderhoud en support
  • Volledige integratie in het mobiele netwerk van Vodafone
  • Uitstekende bescherming van bedrijfsgevoelige gegevens
  • Te combineren met andere Vodafone-diensten

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen