Vodafone Ready Business Center

Een Ready Business is klaar voor morgen

De wereld verandert in een steeds hoger tempo. De snelheid waarmee bedrijven zich aanpassen, bepaalt het verschil tussen winnen of verliezen. Een Ready Business heeft de kracht om vandaag succesvol te zijn en is tegelijkertijd voorbereid op de kansen en uitdagingen van morgen.

Welkom in het Ready Business Center

In het hoofdkantoor van Vodafone Nederland te Amsterdam, vindt u het Ready Business Center en hier draait het om uw business. Door middel van sessies, workshops en seminars volledig toegespitst op uw bedrijf en industrie gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de toekomst. Ready Business noemen we dat. Hierbij laten wij u zien hoe Vodafone’s Total Communications-oplossingen bijdragen aan úw bedrijfsdoelstellingen door:

 • De flexibiliteit en schaalbaarheid in uw bedrijfsprocessen te vergroten
 • Uw medewerkers nóg efficiënter te laten samenwerken
 • De binding met uw klanten te optimaliseren

Dit is uw uitnodiging om een Ready Business te worden

Benieuwd naar wat het Ready Business Center voor u kan betekenen?
Sta dan even stil bij deze vragen:

 • Kan mijn bedrijf nóg efficiënter werken? Is het voldoende flexibel, schaalbaar en klantgericht om een sterke concurrentiepositie in te kunnen nemen en behouden?
 • Ben ik in staat om succesvol kansen te spotten en daarop in te spelen, waarbij ik tegelijkertijd snel reageer op zakelijke uitdagingen?
 • Welke kansen kan ik creëren door te zorgen voor meer operationele flexibiliteit, gemotiveerde werknemers en betere klantenbinding?

Bouwstenen voor een Ready Business

 • Connectiviteit
 • Geïntegreerde Communicatie
 • Machine-to-Machine
 • Enterprise Services
 • Cloud Productivity

Schaalbaar en flexibel

U focust op het verbeteren van uw efficiency en wilt snel kunnen inspelen op veranderende behoeften. Flexibele IT en communicatiesystemen waarmee u snel kunt opschalen, houden uw organisatie nu en in de toekomst wendbaar en effectief.

Verbonden medewerkers

U geeft medewerkers de mogelijkheid creatief samen te werken, snel te laten reageren op het goede moment én de juiste plek, met de juiste gegevens. Met veilige telecomdiensten die u helpen nieuwe producten te ontwikkelen en andere inkomstenbronnen aan te boren.

Klantgericht werken

Uw klant staat centraal in uw organisatie en communicatie is daarbij cruciaal. Daarom neemt u gegronde beslissingen op basis van de behoeften van uw klant. Overzichtelijke communicatietools maken en houden uw organisatie goed bereikbaar.

Whitepaper download

Vraag hier onze whitepaper aan over Ready Business binnen de sector: Zakelijke dienstverlening.Bent u al klant? JaNee

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen