Vodafone One Voice

Vast-Mobiel integratie van Vodafone

Vodafone One Voice is de oplossing voor de volledige integratie van de vaste en mobiele telefonie binnen uw organisatie. Uw medewerkers zijn optimaal bereikbaar en bellen elkaar gratis. Bel 088 411 00 14 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Voordelen van Vodafone One Voice

  • Uw medewerkers zijn mobiel op uw vaste bedrijfsnummers bereikbaar
  • Onderling gratis bellen naar eigen vaste en mobiele nummers
  • Één contract, één aanspreekpunt en één factuur
  • Handige functies van uw bedrijfscentrale ook beschikbaar op mobiel

Waarom Vodafone One Voice aanvragen via BTC Teleconsult?

BTC Teleconsult is Business Network Partner van Vodafone en levert alle zakelijke Vodafone diensten. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Vodafone direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator.

Voordelen Vodafone One Voice via BTC Teleconsult:

Wat is Vodafone One Voice?

Vodafone One Voice is het abonnement dat vaste en mobiele telefonie voor uw bedrijf integreert in één oplossing. Met OneVoice belt en sms’t u namelijk altijd voor een laag tarief, met mobiele en vaste nummers. Bovendien kunt u onbeperkt onderling met elkaar bellen.

Hoe werkt One Voice?

Er wordt een glasvezelverbinding tussen uw bedrijfscentrale en het Vodafone netwerk geïnstalleerd. Deze verbinding kunt u voor al het verkeer gebruiken. Daarnaast kunt u makkelijk andere diensten zoals internet over dezelfde verbinding toevoegen.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen