Vodafone One Net

Vast-Mobiel integratie van Vodafone

Al uw medewerkers bereikbaar op één telefoonnummer, voor zowel vaste als mobiele telefonie? Dat kan met Vodafone One Net. Bel 088 411 00 14 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Voordelen van Vodafone One Net

  • U betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik zonder investering in een telefooncentrale.
  • U neemt alleen het benodigde aantal toestellen met functionaliteiten af. Wanneer uw bedrijf groeit of krimpt, kunt u dit eenvoudig aanpassen.
  • U heeft één oplossing voor uw vaste en mobiele telefonie, één telefooncentrale en één leverancier.
  • U belt zowel vast als mobiel tegen hetzelfde lage tarief.
  • Uw kosten zijn voorspelbaar door onder meer onbeperkt bellen tussen vast en mobiel.

Waarom Vodafone Zakelijk aanvragen via BTC?

BTC is Business Network Partner van Vodafone en levert alle diensten van Vodafone Zakelijk. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Vodafone direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator.


Voordelen Vodafone Zakelijk via BTC:

Betere bereikbaarheid met Vodafone One Net

Vodafone One Net is de hosted telefonie oplossing van Vodafone, waarmee u zowel vast als mobiel kunt bellen en gebeld kunt worden. Door deze unieke koppeling bent u altijd in staat om overal telefoongesprekken aan te nemen.
U kunt bovendien met uw zakelijke vaste nummer naar buiten bellen, ongeacht het toestel waarmee u belt. Als u een gesprek op uw vaste nummer even niet kunt beantwoorden, dan wordt het gesprek automatisch doorgezet naar uw mobiele telefoon. U hoeft dus nooit meer naar kantoor om bijvoorbeeld uw gemiste oproepen te beluisteren. U maakt namelijk ook gebruik van één voicemail voor vast en mobiel.

Uw zakelijke vaste en mobiele telefonie worden één
met Vodafone One Net

Voor uw organisatie is goede bereikbaarheid enorm belangrijk. Ieder telefoontje kan die grote order of langverwachte klant zijn. Altijd bereikbaar zijn op zowel uw mobiele als vaste telefoon is dan ook cruciaal. Wilt u echter niet langer investeren in de aanschaf en het onderhoud van een telefooncentrale? Dan heeft Vodafone dé oplossing voor u: Vodafone One Net.

Whitepaper downloads

Vraag hier onze whitepaper aan over Vodafone One Net.Bent u al klant? JaNee

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen