Vodafone ONE Mobile

Met ONE Mobile heeft u de mobiele telefoniekosten van uw bedrijf volledig in de hand. U kunt de kosten voorspellen en beheersen, terwijl uw medewerkers grenzeloos hun werk doen, in binnen- en buitenland. Bovendien kunnen zij gratis onderling bellen. Daarnaast is het eenvoudig om ONE Mobile uit te breiden als dat nodig is. Zo kunt u altijd flexibel reageren op veranderingen.

De voordelen voor u

 • Een flexibel standaard abbonnement dat is samengesteld op basis van de behoefte van uw medewerkers
 • Onbezorgd bellen in en naar alle EU-landen, inclusief Nederland bij de optionele databundels
 • Onbezorgd Rest of World bundel mogelijk
 • Geen onderscheid meer tussen Nederland en andere Europese landen
 • Al het data-tegoed van bundels met dezelfde grootte wordt automatisch in één grote gedeelde bundel geplaatst
 • Eenvoudig te combineren met andere Vodafone oplossingen

Waarom Vodafone ONE Mobile aanvragen via BTC?

BTC is Business Network Partner en levert alle zakelijke Vodafone diensten. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Vodafone direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij Vodafone.

Voordelen Vodafone ONE Mobile via BTC:

 • De snelste service; onze klanten kennen geen wachttijden
 • Persoonlijke service en advies op maat; onze consultants denken mee met de toekomstplannen van uw bedrijf
 • Business point bij u in de buurt
 • Totale ontzorging van uw ICT en Telecom voorzieningen; BTC combineert verschillende diensten, zoals Telecom Expense Management, Mobile Device Management, Managed WiFi en Toestel Vervang Service
 • Onafhankelijke keuze uit hardware van alle leveranciers

Wat is Vodafone ONE Mobile?

ONE Mobile is de mobiele telefonie oplossing van Vodafone voor ondernemers in het MKB. Deze flexibele dienst biedt voor iedere medewerker een passend abonnement op basis van zijn of haar behoeften. Het ONE Mobile voice-abonnement biedt standaard scherpe tarieven in en naar alle EU-landen, inclusief Nederland.

Met Vodafone One Mobile betaalt u nooit teveel en kan uw organisatie optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden die mobiele communicatie te bieden heeft. Bovendien is de combinatie met vaste telefoniediensten en office applicaties gemakkelijk te maken, waardoor One Mobile de ideale basis vormt om uw telecom infrastructuur mee te laten groeien met toekomstige ontwikkelingen binnen uw organisatie. En dat met het gemak van één leverancier, één aanspreekpunt en één factuur!

Zet uw kostenvoordeel naar uw eigen hand

Voor u als beslisser heeft de dienstintegratie extra voordelen. One Net Express is een gehoste service vanuit het Vodafone netwerk. Dat betekent een beperkte investering: u hoeft het systeem niet zelf aan te schaffen en te onderhouden. De gebruikskosten houdt u ook beheersbaar. Alleen al omdat u in de meeste gevallen één aanspreekpunt, één contract en één factuur heeft voor alle onderdelen van de oplossing.

U kunt bovendien kiezen voor een uniform prijsplan voor uw hele bedrijf of variëren per medewerker. U bepaalt zelf wat bij uw organisatie past. Daarbij profiteert u van onze scherpe uniforme tarieven voor vast en mobiel, en bellen uw medewerkers onderling uiteraard gratis.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen