Vodafone One Mobile BTC

Mobiele telefonie van Vodafone

Vodafone One Mobile is het mobiele basis abonnement van Vodafone en voorziet in de best passende mobiele oplossing voor uw organisatie. Bel 088 411 00 14 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

De voordelen van Vodafone One Mobile

  • Onbeperkt bellen met collega’s
  • Onbeperkt sms’en en voicemail bellen (NL)
  • Eén aanspreekpunt, één factuur
  • Toekomstvast (combinatie met ICT-diensten)
  • Uw keuze: met of zonder smartphone
  • 4G ready

Waarom Vodafone One Mobile aanvragen via BTC?

BTC is Business Network Partner en levert alle zakelijke Vodafone diensten. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Vodafone direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator.

Voordelen Vodafone One Mobile via BTC:

Wat is Vodafone One Mobile?

One Mobile is één voordelig basisabonnement, waarmee collega’s gratis onderling bellen. Tegen een vast laag tarief belt u vast én mobiel binnen Nederland, inclusief een scherp nationaal datatarief. U kunt One Mobile eenvoudig uitbreiden.

Met Vodafone One Mobile betaalt u nooit teveel en kan uw organisatie optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden die mobiele communicatie te bieden heeft. Bovendien is de combinatie met vaste telefoniediensten en office applicaties gemakkelijk te maken, waardoor One Mobile de ideale basis vormt om uw telecom infrastructuur mee te laten groeien met toekomstige ontwikkelingen binnen uw organisatie. En dat met het gemak van één leverancier, één aanspreekpunt en één factuur

Zorgeloos bellen en datagebruik nationaal

Bovenop het basis abonnement kunt u kiezen voor data add-ons, eventueel in combinatie met het afkopen van alle telefonieverkeer naar vaste en mobiele nationale nummers (onbeperkt bellen nationaal).

Zorgeloos bellen en datagebruik internationaal

U kunt ook kiezen voor internationale data add-ons waarbij internationale telefonieverkeer (spraak) in de 43 Vodafone voordeellanden mogelijk is. De twee beschikbare Voordeellanden add-ons met onbeperkt bellen kunnen alleen afgenomen worden in combinatie met een Nationale add-on waarin ook onbeperkt bellen in zijn. De twee Voordeellanden add-ons zijn dus alleen te combineren met de 500 MB, 1 GB en 2GB Nationale add-on varianten, hierbij zit namelijk altijd onbeperkt bellen. De twee Voordeellanden add-ons zijn niet te combineren met de Nationale 200MB data bundel.

Goedkoper bellen vanuit en naar het buitenland

Per 1 juni 2014 zijn er twee nieuwe add-ons toegevoegd aan de One Mobile lineup van Vodafone. De eerste add-on is een roaming bundel voor gebruik in de Vodafone Voordeellanden. Deze bundel kost € 5 per gebruiker per maand waarbij een tegoed inbegrepen is. De twee add-on is een “Bellen vanuit Nederland naar het buitenland” addon. Deze add-on kost € 1,50 per gebruiker per maand waarvoor de gebruiker direct tegen lagere tarieven naar het buitenland kan bellen.

Toekomstvast

One Mobile is gemakkelijk te combineren met vaste en geïntegreerde diensten van Vodafone: One Fixed, One Voice en One Net. Of breidt One Mobile uit met aanvullende diensten als Office 365, Vodafone Secure Device Management en Telecom Expense management. Flexibel, zorgeloos en toekomstvast.

Flexibel en op maat

Omdat niet iedere medewerker dezelfde communicatiebehoeften heeft, zijn de add-ons van Vodafone flexibel en op maat toepasbaar. Bij uw medewerkers die voornamelijk op kantoor zijn, past een ander abonnement dan bij de mensen die veel onderweg zijn. Ook voor uw collega’s in het buitenland past u eenvoudig de abonnementen aan. Vodafone One Mobile gaat uit van een basisabonnement waarbij u betaalt naar gebruik. Prettig is dat u bij beide kunt u kiezen voor onbeperkt bellen, en als u wilt in combinatie met diverse databundels.

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Vodafone Zakelijk diensten

BTC bij u in de buurt

Ontvang meer informatie over Vodafone Zakelijk bij een vestiging bij u in de buurt:
» Amstelveen
» Beverwijk
» Den Haag
» Tilburg