Vodafone One Fixed

Vaste telefonie van Vodafone

Met One Fixed heeft u een complete vaste telefoniedienst en bespaart u kosten. Maak optimaal gebruik van alle mogelijkheden in combinatie met diensten voor uw mobiele telefoon. Bel 088 411 00 14 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Alle voordelen van One Fixed

  • Geschikt voor oude en moderne telefooncentrales
  • Geschikt voor meerdere vestigingen
  • Behoud van uw bestaande telefoonnummers
  • Toekomstvast, klaar voor One Net en clouddiensten
  • Onbeperkt gratis bellen met collega’s

Met Vodafone One Fixed is uw organisatie klaar voor de toekomst!

Waarom Vodafone One Fixed aanvragen via BTC?

BTC is Business Network Partner van Vodafone en levert alle zakelijke Vodafone diensten. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Vodafone direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator.

Voordelen Vodafone One Fixed via BTC:

Zakelijk vast en mobiel worden één

Mobiel rukt op, maar voor veel bedrijven is vaste telefonie nog altijd een basisvoorziening die veelvuldig wordt gebruikt. Geldt dat ook voor uw organisatie, dan is het natuurlijk mooi als u daar fors op kunt besparen. Zonder dat u meteen uw bestaande centrale hoeft te vervangen of andere grote investeringen moet doen. Met Vodafone One Fixed wordt uw centrale eenvoudig verbonden met het supersnelle, stabiele, betrouwbare en toekomstbestendige breedbandnetwerk van Vodafone. En dat biedt behalve kostenbesparingen nog veel meer voordelen.

Eenvoudig opschalen zonder investeringen

Een complete vaste telefoniedienst voor bestaande en nieuwe telefooncentrales. Schaalbaar, toekomstvast en klaar voor de cloud.

One Fixed is makkelijk op te schalen én in te krimpen, zonder extra investeringen. Zo blijft uw organisatie flexibel. U krijgt één factuur voor al uw vestigingen en via een geavanceerd management systeem maakt u gebruik inzichtelijk. En voor bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland profiteert u van scherpe tarieven; telefoongesprekken met uw collega’s zijn zelfs gratis.

Extra voordelig in combinatie, klaar voor de toekomst

Vodafone One Fixed kunt u voordelig combineren met datadiensten van Vodafone. Vooral de combinatie met mobiele abonnementen van One Mobile is erg aantrekkelijk. Bovendien beschikt u met One Fixed meteen al over verbindingen die u in de toekomst ook kunt gebruiken als u wilt doorgroeien naar Vodafone One Net, een managed PBX-dienst waarbij vaste en mobiele telefonie echt geïntegreerd zijn en u helemaal geen centrale meer nodig heeft. Met One Fixed bent u dus klaar voor de toekomst.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen