Vodafone Office 365

Office 365 van Vodafone

Werk overal en wanneer u maar wilt met o.a. Outlook, Word, Powerpoint, Excel, OneDrive en Skype for Business Online.
Bel 088 411 00 14 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Voordelen van Vodafone Office 365

  • Eén aanspreekpunt
  • Eén factuur
  • Gratis expert support
  • Professioneel en flexibel werken

Waarom Vodafone Office 365 aanvragen via BTC?

BTC is Business Network Partner van Vodafone en levert alle diensten van Vodafone Zakelijk. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Vodafone direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator.

Voordelen Vodafone Zakelijk via BTC:

Up-to-date blijven

Up-to-date blijven is van levensbelang. U weet waar uw collega’s mee bezig zijn en maakt de nieuwste data en documenten veilig beschikbaar binnen uw hele organisatie. Zo kunnen medewerkers altijd met de laatste informatie aan de slag. Op ieder device. En voor software upgrades draait u uw hand niet meer om. Dat gaat vanzelf.

Office 365 van Vodafone

Een compleet online zakelijk Office 365 pakket met cloud opslag en clouddiensten, zoals Exchange Online, Sharepoint, Skype for Business, en Office Web Apps. U deelt uw agenda met collega’s en heeft uw documenten overal binnen handbereik. U zet eenvoudig een videovergadering op of chat veilig met collega’s. Office 365 werkt vanaf ieder device met een browser.

Zelf installeren

Met de welkom service installeert u zelf het pakket. U ontvangt een handleiding en aanvullende informatie.

Telefonische begeleiding bij installatie

Wanneer u kiest voor remote installatie betaalt u eenmalig € 200 en krijgt u telefonisch hulp bij het installeren van het pakket.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen