Vijf handige apps voor op vakantie

Het vakantieseizoen is in volle gang. Een mooi moment om het even wat rustiger aan te doen. Natuurlijk laat u uw laptop het liefst zoveel mogelijk in uw caravan liggen. Toch ontkomt u er soms niet aan om zakelijk een oogje in het zeil te houden. Er zijn heel wat apps die uw hierin ondersteunen. En dankzij de afschaffing van de roamingkosten in juni hoeft u uw geen zorgen meer te maken over vervelende financiële verrassingen achteraf. Met deze apps gaat u zorgeloos uw vakantie in.

Office 365

Office 365 is de cloudversie van het vertrouwde Microsoft Office-pakket. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot uw zakelijke bestanden. U kunt deze via een app openen, bewerken en delen met collega’s. Gewoon vanaf uw smartphone, tablet of laptop. Handig voor als u op vakantie een goede zakelijke ingeving hebt, of als er even snel een beslissing moet worden genomen.

Skype for Business

Met Skype for Business beschikt u over een complete zakelijke communicatieoplossing voor uw mobiele device. Hiermee kunt u (video)bellen via internet, chatten, e-mailen en bestanden delen. Bijzonder bruikbaar als u bijvoorbeeld even snel iets face-to-face wilt bespreken met uw collega’s op kantoor of een klant.

Feedly

Met Feedly brengt u alle nieuwsbronnen die u interessant vindt samen in een overzicht. Feedly werkt op basis van zogenaamde newsfeeds, die u kunt onderverdelen in categorieën. Denk bijvoorbeeld aan een categorie genaamd ‘telecom’, ‘IT algemeen’ of ‘Samsung-nieuws.’ Zo blijft u ook op vakantie op de hoogte van relevant nieuws uit jouw vakgebied.

Wiffinity

Roamingkosten zijn misschien wel verleden tijd, maar internetten in het buitenland gaat nog steeds ten koste van uw mobiele bundel. Gratis wifi is dan wel zo fijn. Deze app toont u voortdurend alle gratis wifi-hotspots in de buurt. Om dataveiligheid te waarborgen toont de app alleen beveiligde hotspots. De passwords zijn verkrijgbaar via de Wiffinity-community.

AroundMe

Het kan een flinke uitdaging zijn om bepaalde locaties te zoeken in het buitenland. Met deze applicatie komt daar een einde aan. Op basis van gps toont AroundMe alle locaties in de buurt. Zo vindt u niet alleen de dichtstbijzijnde croissanterie, maar ook ziekenhuizen, banken, taxistandplaatsen en hotels.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen