Vestiging Den Haag

BTC Den Haag

BTC, zakelijk partner van KPNVodafone, Tele2 en T-Mobile, opereert landelijk en heeft daarom ook vestigingen in heel Nederland. Door dichter bij onze klanten aanwezig te zijn, kunnen wij beter en sneller lokaal service bieden.

Dichter bij de klant

De gunning van de overheid op OT2010 heeft haast vanzelfsprekend geleid tot een vestiging van BTC in Den Haag. Vanuit dit kantoor komen we onze overheidsklanten in de regio tegemoet in hun wens voor een lokale vestiging.

BTC Den Haag wordt bemand door onze senior consultants Carsten Blok en Jeffrey Hendrikse.

Waarom via BTC?

BTC adviseert als zakelijk partner van KPNVodafone, Tele2 en T-Mobile altijd objectief en onafhankelijk over de mogelijkheden die er voor u bestaan in telecommunicatie. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator.

Voordelen via BTC:

Persoonlijk contact

BTC analyseert uw huidige bedrijfssituatie, inventariseert de behoefte en adviseert (complete) telecom oplossingen die de communicatie binnen uw bedrijf optimaliseren. De oplossingen zijn volledig aangepast aan de uw wensen en eisen om de efficiëntie en rendement van uw werknemers te verbeteren.

Deze dienstverlening vindt voor een gedeelte plaats via het callcenter en ons online platform. Toch blijft er behoefte bestaan aan persoonlijk contact. De account managers van BTC fungeren daarom altijd als vast aanspreekpunt voor bedrijven.

Huidige situatie en mogelijkheden voor uw bedrijf?

Laat uw huidige telecom en ICT situatie analyseren vanuit onze vestiging in Amstelveen en ontvang onder andere advies over:

Adres en openingstijden

Postadres
BTC
Elbe 27
2491 BT Den Haag

Bezoek op afspraak

Contactgegevens
Telefoon : +31 (0)88 – 411 00 36
Fax : +31 (0)88 – 411 00 34
E-mail info@btc.nl

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Over BTC

Wij stellen ons graag voor en informeren u wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen.

» Lees meer

BTC bij u in de buurt

Ontvang meer informatie over Vodafone Zakelijk bij een vestiging bij u in de buurt:
» Amstelveen
» Beverwijk

Lees meer over de diensten van: