Vestiging Beverwijk

BTC Beverwijk

BTC, zakelijk partner van KPNVodafone, Tele2 en T-Mobile, opereert landelijk en heeft daarom ook vestigingen in heel Nederland. Door dichter bij onze klanten aanwezig te zijn, kunnen wij beter en sneller lokaal service bieden.

Dichter bij de klant

De BTC vestiging in Beverwijk bedient de IJmond en omstreken als lokale vertegenwoordiging van het hoofdkantoor in Amstelveen. Dennis Tenholter, manager van de vestiging in Beverwijk, constateert een duidelijke behoefte aan transparantie en inzicht in de stijgende kosten van telecommunicatie en IT binnen bedrijven in deze regio.

Dit is ook de reden om het team in Beverwijk uit te breiden met twee adviseurs, die vanuit deze lokale vestiging bedrijven informeren over hun huidige communicatiepakket en adviseren over mogelijkheden voor kostenbesparing en efficiënter gebruik van communicatiemiddelen.

Waarom via BTC?

BTC adviseert als zakelijk partner van KPNVodafone, Tele2 en T-Mobile altijd objectief en onafhankelijk over de mogelijkheden die er voor u bestaan in telecommunicatie. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator.

Voordelen via BTC:

Persoonlijk contact

BTC analyseert uw huidige bedrijfssituatie, inventariseert de behoefte en adviseert (complete) telecom oplossingen die de communicatie binnen uw bedrijf optimaliseren. De oplossingen zijn volledig aangepast aan de uw wensen en eisen om de efficiëntie en rendement van uw werknemers te verbeteren.

Deze dienstverlening vindt voor een gedeelte plaats via het callcenter en ons online platform. Toch blijft er behoefte bestaan aan persoonlijk contact. De account managers van BTC fungeren daarom altijd als vast aanspreekpunt voor bedrijven.

Huidige situatie en mogelijkheden voor uw bedrijf?

Laat uw huidige telecom en ICT situatie analyseren vanuit onze vestiging in Amstelveen en ontvang onder andere advies over:

Adres en openingstijden

Postadres
BTC
Gaasterland 8
1948 RG Beverwijk

 

Bezoekadres
BTC
Gaasterland 8
1948 RG Beverwijk

Routebeschrijving
» Plan uw route

Contactgegevens
Telefoon : +31 (0)88 – 411 00 31
Fax : +31 (0)88 – 411 00 34
E-mail info@btc.nl

 

Openingstijden
Ma : 08:00 – 17:00 uur
Di : 08:00 – 17:00 uur
Wo : 08:00 – 17:00 uur
Do : 08:00 – 17:00 uur
Vr : 08:00 – 17:00 uur
Za : Gesloten
Zo : Gesloten

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Over BTC

Wij stellen ons graag voor en informeren u wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen.

» Lees meer

BTC bij u in de buurt

Ontvang meer informatie over Vodafone Zakelijk bij een vestiging bij u in de buurt:
» Amstelveen
» Den Haag

Lees meer over de diensten van: