Extra stevige toestellen houden uw collega’s aan de slag

Misschien heeft u het weleens meegemaakt: uw mobiele toestel gaat kapot, waardoor u ineens niet meer bereikbaar bent voor klanten en collega’s. En dat niet alleen; ook de reparatiekosten blijken een stuk hoger dan verwacht. Dat moet toch anders kunnen. Met de ruggedized toestellen van Samsung verlaagt u het risico op schade en voorkomt u deze frustraties.

Lees verder

Minder kans op schade

We kennen allemaal de verhalen: smartphones die in het water vallen en niet meer werken, of barsten in het display na een val. Met ruggedized toestellen heeft u hier geen last van. Deze zijn goed bestand tegen stof, water en schokken. Die robuustheid wordt aangetoond met de militaire standaard MIL-STD 810G en de IP68-certificering. Uw collega’s werken de hele dag zonder onderbrekingen én u hoeft minder snel toestellen te repareren of vervangen.

Te bedienen met handschoenen

Heeft u weleens geprobeerd om een app op uw toestel te gebruiken met handschoenen aan of met natte handen? Vaak is dat niet mogelijk, omdat standaard smartphonedisplays daar niet voor zijn gemaakt. Kan dat niet makkelijker? Wel met ruggedized toestellen. Deze kunt u namelijk ook met handschoenen aan of natte handen bedienen. Dat is ideaal voor omgevingen als de zorg of bouw.

De hele dag aan de slag

Ook tijdens uw werk wilt u apps zonder gedoe gebruiken. Applicaties die langzaam opstarten of vastlopen zijn erg frustrerend. De ruggedized toestellen zijn niet alleen stevig, maar beschikken ook over krachtige hardware. Zware apps of meerdere apps tegelijk draaien is geen enkel probleem. Wilt u de hele dag bereikbaar zijn? Dan verwisselt u de lege batterij eenvoudig met een vol exemplaar. Ook als er even geen mogelijkheid is om tussentijds op te laden, blijft u dus gewoon bereikbaar.

Bespaar op uw kosten

Vallen reparatiekosten hoog uit of moest u eerder dan gepland mobiele toestellen vervangen door schade? Uw collega’s gebruiken ruggedized toestellen langer door het lagere schaderisico. Dat betekent niet alleen minder reparatiekosten; ook uw gebruikskosten per maand worden lager als uw toestellen langer meegaan. En financiële besparingen zijn altijd welkom.

Ruggedized-portfolio 2020

 • Samsung XCover 5
  Samsung Galaxy XCover 4s
  Samsung Galaxy XCover Pro
  Galaxy Tab Active Pro
  Galaxy Tab Active 3
  Galaxy Tab Active 2

Beschikbaar als Enterprise Edition

De Galaxy XCover 5, XCover 4s, XCover Pro en Galaxy Tab Active Pro en Active 3 zijn ook beschikbaar als Enterprise Edition. Deze uitvoeringen hebben extra voordelen, zoals maandelijkse securityupdates, diverse beheermogelijkheden en een langere beschikbaarheid van het toestel.

BTC staat voor je klaar

Wilt u zich volledig focussen op uw kernactiviteiten? Voor al uw vraagstukken rondom toekomstbestendige IT en telecom staan we voor u klaar. U krijgt persoonlijk advies en profiteert van maatwerkoplossingen. Onze werkwijze is dan ook door Samsung gewaardeerd met de Platinum Partner-status.

Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen