Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Veilige verbindingen / IP-VPN

IP VPN staat voor Internet Protocol Virtual Private Network. Een VPN stelt u in staat om datacommunicatie tussen klanten, vestigingen, thuiswerkers en externe partijen over een privé netwerk te laten verlopen. BTC adviseert over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

IP-VPN verbinding van BTC

Voor bedrijven met meerdere vestigingen is een snelle en betrouwbare verbinding van belang om snel en veilig gebruik te kunnen maken van het bedrijfsnetwerk. Een IP-VPN verbinding koppelt verschillende bedrijfsvestigingen aan één netwerk en één leverancier. Door het creëren van een geïntegreerd netwerk verlaagt u de kosten en krijgt u volledig inzicht in uw netwerk door geavanceerde online management tools.

Voordelen van een IP-VPN verbinding

  • Vanaf elke locatie veilige toegang tot bedrijfsnetwerk;
  • Volledig beheerde dienst;
  • Veilig (gesloten IP-netwerk);
  • Toekomstgerichte oplossing;
  • Gebruiksvriendelijk, flexibel en schaalbaar.

Wat kan BTC voor u betekenen?

BTC beveiligt door middel van een beheerde firewall uw internetverbinding en stelt de veiligheid zeker. Heeft uw bedrijf meerdere locaties? Dan zetten wij een IP-VPN verbinding voor u op, waarna de internettoegang via een centraal beheerde firewall wordt geregeld. Ongewenste bezoekers hebben zo geen kans om zich toegang te verschaffen tot uw gegevens.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen