Veilig werken met Lookout Premium van Vodafone

“Lookout Premium” biedt een uitgebreide mobiele beveiliging voor Android- en iOS-toestellen van consumenten, ZZP’ers en MKB-organisaties. Het beveiligt de mobiele applicaties, het toestel zelf, het gebruik van mobiele netwerken en waarschuwt in geval van andere mobiele gevaren. De Lookout applicatie in combinatie met de Lookout Security Cloud helpt tientallen miljoenen mensen om hun privé- of zakelijke toestel te beveiligen tegen malware, virussen en andere mobiele gevaren. En Lookout stuurt direct een mail naar de gebruiker met de locatie en een laatste foto vanuit een gestolen of vermist toestel.

Voor iOS-toestellen is Lookout Premium een belangrijke toevoeging op de bestaande beveiligingstools van Apple, voor Android-gebruikers is het een essentiële tool om veilig te kunnen werken. De Lookout applicatie is gratis te downloaden uit de officiële app stores en te upgraden naar Premium via de licentiecode die verstrekt wordt door Vodafone. Wat biedt Lookout meer:

  • Bescherming tegen mobiele gevaren zoals malware
  • Beschermt de data op het toestel
  • Vindt, blokkeert of wist toestellen op geavanceerde wijze

Optioneel is ook het product “Lookout Enterprise” beschikbaar. Lookout Enterprise (Mobile Endpoint Security) biedt naast de bovenbeschreven functionaliteit van Lookout Premium, ook het overzicht van alle risico’s en gevaren van alle toestellen in de organisatie via een beheerportal.

Lookout is veilig, gebruiksvriendelijk en schaalbaar!

  • Medewerkers krijgen de tools om zelf de beveiliging in de hand te nemen zonder beperking in gebruik, op batterijleven of op prestaties
  • Eenvoudig aan te sluiten via Vodafone bij RED of One Mobile en i.c.m. VSDM
  • Er is geen ICT-beheer of continue aandacht van uw organisatie vereist
  • Plug & play: er zijn geen aanvullende eisen op gebied van network, technologie of integratie met EMM-systeem
  • Organisaties kunnen focussen op hun kerntaak, omdat ze weten dat meer dan 95% van de mobiele bedreigingen weggenomen wordt

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen