Hosted VoIP

Het internet heeft de mogelijkheden van telefonie enorm veranderd. Het is flexibeler geworden en bovendien goedkoper. Zo is het bijvoorbeeld niet meer noodzakelijk een fysieke telefooncentrale te hebben, omdat deze ook online ondergebracht kan worden. Handig gebruik hiervan kan ook voor uw onderneming enorme voordelen opleveren, laat u zeker informeren!

Flink besparen op uw belkosten met onze oplossing voor Hosted VoIP

Net als iedere andere ondernemer houdt u waarschijnlijk van een telefoonrekening die zo laag mogelijk is zonder dat dit ten koste gaat van de bereikbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid van de telefoonverbindingen. In dat geval is onze Hosted VoIP telecomoplossing een ideale mogelijkheid om flink te besparen op uw belkosten zonder dat u concessies hoeft te doen op het gebied van gesprekskwaliteit. Integendeel, Hosted VoIP levert u naast de lage kosten voor het telecomverkeer nog een aantal andere belangrijke voordelen op. Indien u besluit om onze telecomoplossing Hosted VoIP binnen uw bedrijf te gaan gebruiken, dan krijgen uw medewerkers de beschikking over de meest moderne en geavanceerdere mogelijkheden die Hosted VoIP momenteel te bieden heeft.

De mogelijkheden van de huidige smartphones en tablets kunnen, mits efficiënt ingezet, enorm bijdragen aan het vergroten van uw winstpotentieel. De vele functionaliteiten van deze moderne apparaten worden tijdens werktijd voortaan ingezet ten faveure van het bedrijfsresultaat.

Een VoIP oplossing die geheel is toegesneden op uw persoonlijke situatie

Met Hosted VoIP kunnen uw medewerkers kosteloos gebruik maken van het WiFi netwerk en aldus in grote mate meehelpen om de belkosten omlaag te brengen. De oplossing voor VoIP die BTC aan u adviseert is altijd toegesneden op uw persoonlijke situatie. Na een diepgaande en uitgebreide analyse zijn wij in staat om voor u het beste en voordeligste Hosted VoIP contract af te sluiten. Omdat wij partner zijn van verschillende leveranciers van VoIP oplossingen, kunt u er zeker van zijn dat ons advies altijd deskundig en onafhankelijk is. Het enige doel dat wij voor ogen hebben is een langdurige relatie met onze klanten, gebaseerd op klanttevredenheid en wederzijds vertrouwen. Zonder uitzondering slagen wij erin om onze klanten uit te rusten met een VoIP oplossing die leidt tot lagere telecomkosten en efficiëntere communicatie.

Voor een uitgebreide demonstratie over de vele mogelijkheden die onze Hosted VoIP oplossing voor uw organisatie in petto heeft, neemt u geheel vrijblijvend contact op met één van onze telecomspecialisten.

Meer informatie over vaste telefonie

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen