Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Vaste telefonie

Vaste telefonie is voor veel bedrijven één van de belangrijkste communicatiemiddelen. BTC analyseert uw bedrijfssituatie en adviseert objectief en onafhankelijk hoe de nieuwste technieken en oplossingen de flexibiliteit en bereikbaarheid van uw bedrijf verhogen.

De mogelijkheden met BTC

De mogelijkheden op het gebied van zakelijke vaste telefonie zijn exponentieel gegroeid. Met name de ontwikkelingen op het gebied van IP-gebaseerde telefooncentrales en Hosted IP-Telefonie bieden uw bedrijf voordelen in de keuze van de aanbieder en de manier waarop uw zakelijke telefonie functioneel, technisch en financieel wordt geregeld.

Bekijk de zakelijke vaste telefonie diensten van Vodafone, KPN en RoutIT:

Waarom vaste telefonie via BTC?

De complete telecomoplossingen van BTC optimaliseren de communicatie binnen uw bedrijf. De “best of breed” maatwerkoplossingen van gerenommeerde partijen komen volledig tegemoet aan wat uw bedrijf nodig heeft om de efficiëntie en het rendement van uw werknemers te verhogen.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen