Vaste Telefonie KPN – Zakelijk Belvrij Totaal

Belt u met een analoge- of ISDN verbinding van KPN? Dan kan het zijn dat u onnodig teveel betaalt. Laat ons uw contract checken en kijken of u kunt besparen met Zakelijk Belvrij Totaal.

Wordt uw vaste telefonie ook stilzwijgend verlengd?

Er is afgelopen twee jaar veel veranderd op het gebied van de vaste telefonie en de KPN infrastructuur. Zo heeft KPN bij de meeste zakelijke klanten de traditionele abonnementsvormen gewijzigd naar een nieuwe abonnementsvorm: “Zakelijk Belvrij Totaal” (ZBT), waarbij onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand centraal staat. Dit bedrag is per klant uniek en is gebaseerd op uw eigen historisch verbruik. Nadeel hiervan is dat u niet minder gaat betalen indien u minder gaat bellen. Elk jaar verlengt KPN automatisch en stilzwijgend uw huidig Zakelijk Belvrij Totaal contract zonder dat u daar extra korting voor krijgt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen voor u duidelijkheid verschaffen in uw KPN factuur en inzichtelijk maken waar u nu precies voor betaalt. Als duidelijk is wanneer u contract afloopt kunnen wij u een verlengingsvoorstel doen en zorgen dat KPN u wél korting gaat geven. Deze korting kan oplopen tot 50 % op uw internationale- en 10 % op al uw nationale telefonie verkeer. Bijkomend voordeel is dat we u kunnen helpen met het opruimen van overbodige lijnen. Misschien betaalt u nu voor lijnen die u niet meer gebruikt. Op de KPN factuur staan immers niet meer alle lijnen en faciliteiten vermeld.

Wat als u overweegt over te gaan op Voice over IP?

Indien uw huidige infrastructuur reeds bij KPN is ondergebracht kunt u zonder afkoopsom uw bestaande telefoonlijnen opzeggen en de nummers behouden door deze eenvoudig te migreren naar het IP platform van KPN: KPN ÉÉN.

Maakt u liever gebruik van het Hosted Telefonie/ VoIP platform van Vodafone of Tele2? BTC is een onafhankelijk adviseur met een ruime ervaring op het gebied van Hosted Telefonie/ VoIp.

Ons stappenplan:

  • Inzicht brengen in de huidige (KPN) infrastructuur, kosten en looptijd
  • Hulp en advies bij opruimen overbodige telefoonlijnen
  • Extra kortingen mogelijk bij bestaande KPN lijnen door zelf actief te verlengen i.p.v. automatische verlenging
  • Vergelijking huidige situatie versus overstap naar Voice over IP

Wij bieden u dit inzicht kosteloos en zonder verplichtingen aan.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen