Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Vast-Mobiel integratie

Vast en mobiel bereikbaar op één nummer? Vast-Mobiel integratie verbetert uw bereikbaarheid en de communicatie met klanten en medewerkers.

Uw medewerkers vast en mobiel bereikbaar op één nummer

Vast-Mobiel integratie lost het probleem op van het gebruik van meerdere toestellen en bereikbaarheid onder meerdere telefoonnummers. Het spreekt voor zich dat het voor iedereen – klanten, collega’s, relaties en uw medewerkers zelf – een stuk prettiger werkt wanneer uw medewerkers op één nummer zowel op de vaste als op de mobiele telefoon bereikbaar zijn. Of gewoon op één toestel dat binnen en buiten het kantoor wordt gebruikt.

Vast-Mobiel integratie is ideaal voor thuiswerkers, freelancers, mensen die werken vanuit servicekantoren of mensen die de flexibiliteit nodig hebben om vanuit meerdere locaties te werken. Het werkt net als een normale vaste lijn, maar u kunt bellen en gebeld worden vanuit een app (via WiFi of 4G/3G) of via een VOIP-telefoon die wordt aangesloten op uw breedbandverbinding in plaats van op uw normale telefoonaansluiting. U kunt het vaste nummer zelfs rechtstreeks naar uw mobiele of huistelefoon omleiden, zodat u ook oproepen zonder internetverbinding kunt ontvangen.

Bekijk de Vast-Mobiel integratie diensten van KPN en Vodafone:

Voordelen van Vast-Mobiel integratie

Met de Vast-Mobiel integratie oplossingen van BTC gaat uw organisatie er in een flink aantal opzichten op vooruit. Zo verbetert bijvoorbeeld de communicatie van – en met uw medewerkers en verhoogt het de productiviteit. De kans dat er een oproep gemist wordt, wordt hierdoor zeer beperkt. De uitgebreide functionaliteiten waaronder conference calling, laten uw medewerkers flexibeler werken op kantoor, onderweg of thuis.

Door uw mobiele telefoon te koppelen aan de vaste telefooncentrale, voegt u de volgende functionaliteiten toe:

  • Mobiel bellen en gebeld worden via interne telefoonnummers;
  • In/uitloggen op wachtrijen; Collega’s kunnen elkaars status zien (presence);
  • Een centrale voicemailbox voor vaste- en mobiele telefonie;
  • Er wordt van slechts één voicemail box gebruik gemaakt;
  • Iedereen is bereikbaar op één vast nummer, individuele mobiele nummers kunnen door medewerkers worden uitgereikt aan klanten en relaties.

Waarom Vast-Mobiel integratie via BTC?

BTC onderzoekt welke oplossing tegemoet komt aan uw eisen en wensen en welke telecomprovider die oplossing aanbiedt tegen de beste voorwaarden en condities. Op zo een manier dat een betere bereikbaarheid voor klanten en collega’s wordt gecombineerd met een besparing op de belkosten. De wetenschap dat BTC de implementatie en het beheer voor haar rekening neemt, draagt daar zeker aan bij.

En: als zakelijk partner van KPN, Vodafone en T-Mobile adviseren wij u objectief en onafhankelijk over de vast-mobiele oplossingen die u het meeste voordeel opleveren.

Whitepaper download

Vraag hier onze whitepapers aan over ‘Vast-Mobiel integratie: Faciliteiten’ en ‘Vast-Mobiel integratie: Stappenplan’.Bent u al klant? JaNee

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen