Uitnodiging seminar

Hoe komt u tot een toekomst zeker assortiment van devices voor uw organisatie? Wij praten u bij over keuzes, enrollment en security updates

Voor uw organisatie is het van belang welk type devices u gaat aanschaffen. Na twee jaar zijn veel toestellen volgens hedendaags security beleid niet meer te gebruiken. Er worden geen updates meer gedaan en dat is een groot risico. Met Android Enterprise Recommended wordt het eenvoudig om met zekerheid Android-apparaten en – services te selecteren, te implementeren en te beheren die voldoen aan hogere zakelijke vereisten die zijn gevalideerd door Google. Wij laten u zien hoe u hier handig gebruik van kunt maken.

Een enrollment programma voor ieder platform
Bij aanschaf van een groot aantal mobiele apparaten voor uw organisatie komt veel kijken. Met een enrollment programma is het mogelijk om op grote schaal apparaten uit te geven en uit te rollen, zonder dat het een extra belasting is voor uw IT-afdeling. De leveranciers van de diverse platformen nemen u tijdens een korte presentatie mee in hun eigen enrollment programma.

Zorg voor een toekomst vast assortiment devices
Wilt u daarnaast zekerheid dat u een toekomst vast assortiment mobiele apparaten aanschaft voor uw organisatie met betrekking tot de aankomende veranderingen? Kom dan naar het seminar en laat u in één ochtend bijpraten over de mogelijkheden, waaronder enrollment en Android Recommended Enterprise.

Wij verzorgen voor u de lunch. U komt toch ook?

Datum: donderdag 1 november 2018
Tijd: 09:30 – 13:00 uur
Locatie: Bleyenberg, Den Haag

 

Dit zijn de sprekers


Ronald Horn
Directeur BTC
Dagvoorzitter

Jeroen Sparreboom
Enterprise Account
Executie Corporate
Apple Business Manager

Wincho Bacuna
B2B trainer Samsung
Electronic Benelux
Knox Mobile
Enrollment

 


Andrej Sonkin
HMB Global
General Manager
Enterprise Business
Zero Touch
Enrollment

Tim Struik
Mobility Specialist BTC
Android Enterprise
Recommended
Programma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld u nu aan voor het seminarPrivacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen