The Digital Dutch 2018

KPN organiseert in samenwerking met haar Business – en Technology Partners op 12 april de 3e editie van ‘The Digital Dutch’. Dit inspirerende event is hét ICT evenement waarbij de vraag ‘Hoe kun je in de digitale transformatie succesvol zijn?’ centraal staat.

Next steps in Digitale Transformatie

Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 belooft The Digital Dutch dit jaar nog meer verdieping en concretisering. Geen standaard klantevenement over de mogelijkheden van ICT, maar een interactieve beleving met een gevarieerd programma. Samen praten we over de next steps in Digitale Transformatie. Hoe maak je een succes van je digitalisering? Wat doet het voor je klant? Hoe selecteer en pak je de technologische kansen? En wat kun je ermee binnen je eigen organisatie?

Ontdek, Ontmoet, Leer

Ontdek tijdens een interactief en gevarieerd programma wat uw volgende stap moet zijn in digitalisering. Ontmoet de top van ondernemend Nederland op de innovatievloer. En leer van elkaar in de verdiepingssessies.

Programma

Het programma bestaat dit jaar uit drie onderdelen. Er zal, in tegenstelling tot voorgaande jaren, geen aparte sessie zijn alleen voor SME/MKB klanten.

Nieuwshow

Hier zullen onder leiding van Jim Stolze en Mathijs Bouman onder andere de resultaten gepresenteerd worden van een groot nationaal onderzoek, uitgevoerd door KPN binnen de Zakelijke markt, naar de stand van zaken over Digitale Transformatie.

Innovatieplein

Vanuit de plenaire show gaat u naar het Innovatieplein waar de Technology Partners van KPN zich presenteren. Zij geven inzage in hun rol en de mogelijkheden met betrekking tot digitale transformatie. Vanuit het Innovatieplein wordt u in de gelegenheid gesteld – om naar keuze – verdiepingssessies bij te wonen.

Verdieping sessies

  • Tijdens deze sessies krijgt u antwoord op de volgende vragen:
  • Hoe maak je je bedrijf 100% klaar voor Digitale Transformatie?
  • Er is een oneindige hoeveelheid data; hoe ga je hier het slimst mee om
  • Hoe selecteer en pak je de technologische kansen?
  • Hoe laat je security en digitale ambities samenwerken?
  • Hoe kun je als ervaren organisatie je innovatie versnellen?

Meer informatie over het programma vindt u op website van KPN.

Aanmelden

Bent u klaar voor de volgende stap in uw eigen Digitale Transformatie? En bereid om ook anderen verder te brengen door uw ervaringen en inzichten te delen?
Voor meer informatie of om u aan te melden neemt u contact op met uw consultant van BTC of bel 088 – 411 00 11.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen