TGG en BTC tekenen voor uitbreiding van de samenwerking voor dienstverlening rondom de mobiele werkplek

TGG en BTC tekenen voor uitbreiding van de samenwerking voor dienstverlening rondom de mobiele werkplek.

In 2001 zijn TGG en BTC een samenwerking aangegaan voor het leveren van mobiele hardware aan TGG klanten in combinatie met diverse diensten. Nu 17 jaar later ziet de mobiele ondersteuning van medewerkers er heel anders uit. Het gaat nu niet meer over een mobiele telefoon voor voice communicatie. De medewerkers van nu en de toekomst kunnen hun werk nog klantgerichter en efficiënter uitvoeren door een complete mobiele werkplek.

TGG en BTC gaan hun dienstenportfolio verder uitbreiden om TGG klanten hierbij te voorzien van de beste oplossingen. Hiervoor zal het pakket diensten om de mobiele werkplek worden uitgebouwd, zodat klanten één partner als aanspreekpunt hebben die voor de uitrol van de devices, het Mobile Device Management, de helpdesk ondersteuning, reparatie/vervanging begeleiding en terugname en recycling kan zorgen. Dit tegen een vast bedrag per maand per device.

Vorige week ondertekende Henny van Hamersveld van TGG, met Ronald Horn en Dick Houtsma van BTC de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst voor hardware en dienstverlening.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de witte knop. U kunt ook bellen 088-411 00 11 of per mail info@btc.nl.

phone 088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen