Android zero-touch enrollment - universeel enrollment programma

Ontzorg uw IT-afdeling met het simpele zero-touch enrollment programma

Met het zero-touch programma van Google is het mogelijk om op grote schaal Android devices uit te geven en uit te rollen zonder dat dit een extra belasting is voor de IT afdeling die de uitgifte en uitrol verzorgt. Android zero-touch is een enrollment programma van Google dat is bedoeld voor Android devices van diverse fabrikanten. Het programma heeft als doel om corporate owned devices snel, gecontroleerd en eenvoudig uit te kunnen rollen.

Met zero-touch is het niet meer nodig om ieder apparaat handmatig voor te bereiden en in te stellen, voordat medewerkers het kunnen gebruiken. Devices kunnen rechtstreeks aan medewerkers worden overhandigd. Zij hoeven alleen het device uit te pakken, in te schakelen en te verbinden met WiFi, hun werkplek credentials in te geven en enkele afrondende configuratiestappen te doorlopen. Daarna is het devices klaar voor gebruik.

Wanneer de medewerker het device in gebruik neemt, dient deze zich verplicht aan te melden via de EMM-applicatie van de organisatie. Hierna worden de policies en apps vanuit de EMM-omgeving van de organisatie gepushed. Zo is de IT-afdeling ervan gegarandeerd dat zij beheer kunnen uitoefenen op het device.

Hieronder een korte weergave hoe het gebruik van zero-touch enrollment procedureel verloopt

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 10

BTC officieel Reseller

BTC mag zich als één van de weinige organisaties een officiële zero-touch reseller noemen. Devices die bij BTC gekocht worden kunnen wij in het zero-touch programma plaatsen*. Onder andere Sony, Nokia (HMD), HTC, LG en Motorola zijn deelnemende merken. Het aantal deelnemende fabrikanten en type devices wordt steeds verder uitgebreid.

*Of dit kan hangt af van merk, type en softwareversie device evenals of de klant een ondersteunend EMM-platform gebruikt.

BTC bij u in de buurt

Ontvang meer informatie bij een vestiging bij u in de buurt:

» Amstelveen
» Beverwijk
» Den Haag

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het zero-touch enrollment programma, neem dan contact op via 088-411 00 10 of vul het formulier hieronder in.Alle contactgegevens