MOBILE DEVICE MANAGEMENT

Mobile Device Management (MDM) is gericht op het maken van beleid voor en het beheer van mobiele apparaten.

Wat is Mobile Device Management

Mobile Device Management laat u vanaf één centraal punt uw mobiele park effectief installeren, beheren en beveiligen. Ongeacht type mobiel apparaat, netwerk of provider. Gebruikers doen op afstand hun werk en hoeven niet meer naar het kantoor te komen voor updates of om hun instellingen te laten wijzigen. Mobile Device Management geeft u meer grip op uw tablets en smartphones en de veiligheid van zakelijke data.

Beveiligingen van data en spraak

Het beveiligen van data en spraak is noodzakelijk voor elke organisatie. Men is zich dan ook doorgaans wel bewust van het risico van onderschepping van gevoelige informatie, het organiseren en realiseren van goede beveiliging is echter complex en veeleisend. Om een optimale beveiliging te garanderen en alle dreigingen af te weren biedt BTC ondermeer de Mobile Device Management oplossing.

Mobile Device Management oplossing

Deze cloudoplossing richt zich op het encrypten van data op het mobiele toestel of tablet, het remote (OTA) installeren, de distributie van applicaties en het beheren ervan.

Het systeem en de software die BTC hiervoor aanbiedt, werken op afstand: beheerders voeren hun taak uit op kantoor, waarna gebruikers ‘over the air’ verplicht worden een actie uit te voeren. Denk hierbij aan het instellen en vervolgens gebruiken van een wachtwoord en pincode.

Tevens kan op afstand aangegeven worden welke sites al dan niet te bezoeken zijn met de smartphone, het zogenaamde ‘black and white listing’. Zo wordt misbruik van bedrijfsgegevens voorkomen en tegelijkertijd behouden gebruikers hun vrijheid en productiviteit.

Wat kan BTC voor uw bedrijf betekenen?

Heeft uw bedrijf nog geen duidelijke strategie op het gebied van Mobile Device Management? BTC ondersteunt u hierin door uw huidige situatie te analyseren en de toepassingsmogelijkheden van MDM in kaart te brengen.

Maakt u de overstap naar MDM dan levert BTC de software en de toegang tot deze cloudoplossing voor een vast bedrag per toestel per maand. De installatie en het beheer verzorgt u zelf. U kunt het beheer, tegen een vooraf bepaald tarief, ook door BTC laten verzorgen.

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met een van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Downloads

Mobile Device Management en veiligheid

Download hier deze onepager.

Onepager aanvragen