MOBIEL BEHEER

Mobiel beheer: het goed organiseren en beheren van mobiele communicatie is een flinke klus waar bedrijven het liefst zo min mogelijk omkijken naar hebben. BTC biedt verschillende oplossingen om u de administratieve werkzaamheden hiervan uit handen te nemen.

Profiteer van Mobiel Beheer

Telecom Beheer uitbesteding voor ontzorgen op maat
Via onze beproefde methode, die wij de Telecom Beheer checklist noemen, inventariseren we alle mogelijkheden en adviseren wij u over de specifieke onderdelen.

Onepager aanvragen

Volledige ontzorgen met mobiel beheer van BTC

U kunt er voor kiezen om het volledige mobiel beheer aan BTC uit handen te geven. In dat geval regelen wij alles in, rapporteren en signaleren waar nodig en hebt u nergens omkijken naar.

Of u kiest er voor om een aantal deelgebieden bij ons onder te brengen – bijvoorbeeld op het gebied van inkoop, logistiek, facilitair management of financiën – en zelf verantwoordelijk te blijven voor een aantal andere processen.

Mobiel beheer diensten:

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Online gebruikersbeheer

BTC verzorgt op verzoek online gebruikersbeheer. Dit houdt in dat gegevens van mobiele nummers van de gebruikers en van het toestel in een database worden vastgelegd en geactualiseerd. U heeft zo altijd een duidelijk overzicht van het gebruik van mobiele telefonie binnen uw organisatie.

Tariefcontrole

Aan de hand van de telecomrapportage kunt u standaard rapportages uit laten voeren om de TEM te vereenvoudigen. Op basis van het rapport kunt u BTC periodiek advies laten uitbrengen over persoonlijke bedragen van de gebruikers, besparingen, informeren van de gebruikers en vele andere mogelijkheden.

Leaseconstructie

BTC biedt u de mogelijkheid om apparatuur te leasen en dit eventueel inclusief één of meerdere gekozen services in één bedrag per maand te bundelen.

Reparatie service

De reparatieservice neemt u alle administratieve en logistieke handelingen rond defecte apparatuur uit handen. U kunt online defecte toestellen aanmelden, het reparatieproces volgen en een overzicht van de standaard reparatiekosten raadplegen.

Toestel Vervang service

De Toestel Vervang Service bespaart u en uw medewerkers veel tijd en zorgen. Als een toestel defect is, wordt het direct ter reparatie ingenomen en krijgt de gebruiker gedurende de reparatieperiode een vergelijkbaar toestel ter beschikking.
» Lees meer over de Toestel Vervang Service

Service- en helpdesk

Via onze eindgebruikerhelpdesk worden de gebruikersvragen beantwoord. Door gebruik te maken van deze helpdesk kan uw eigen helpdesk geheel of gedeeltelijk overbodig worden. Tevens bestaat er een mogelijkheid een helpdesk voor u op maat te maken.

Aanvraagformulier onepager 'Profiteer van Mobiel Beheer'

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct de link waar u de betreffende onepager kunt downloaden.