DEVICE ENROLLMENT PROGRAM

Het Device Enrollment Program (DEP) is één van de Apple Deployment Programs (ADP), waarmee bedrijven en onderwijsinstellingen gemakkelijk iOS- en OS X-apparatuur kunnen implementeren en configureren.

Device Enrollment Program (DEP)

Het Device Enrollment Program biedt een snelle, gestroom- lijnde manier om iPads, iPhones en Macs die in het bezit van de instelling zijn, te implementeren als deze zijn afgenomen bij een deelnemende en erkende Apple reseller.

Onepager aanvragen

Device Enrollment Program (DEP)

Het Device Enrollment Program biedt een snelle, gestroom- lijnde manier om iPads, iPhones en Macs die in het bezit van de instelling zijn, te implementeren als deze zijn afgenomen bij een deelnemende en erkende Apple reseller.

Wat is het Device Enrollment Program?

Met DEP kunt u uw Apple-apparaten snel koppelen in uw Mobile Device Management (MDM) omgeving. Hierdoor kunt u de aanmelding automatiseren, apparaten draadloos bewaken via MDM en basisstappen van de configuratie overslaan. Wij adviseren u bij aanschaf van nieuwe devices deze te enrollen via DEP voor eenvoud, beveiliging en beheer voor nu en in de toekomst.

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

iOS-implementatie voor bedrijven

iPad en iPhone kunnen uw bedrijf en de manier waarop uw medewerkers hun werk doen op een hoger plan tillen. Ze kunnen zorgen voor een aanzienlijke productiviteitsverhoging en bieden uw medewerkers de vrijheid en flexibiliteit om op nieuwe manieren te werken – op kantoor of onderweg. De hele organisatie heeft er baat bij als deze moderne manier van werken wordt geïntegreerd. Gebruikers hebben betere toegang tot informatie, voelen zich zelfstandiger en kunnen creatieve oplossingen voor problemen bedenken. IT-afdelingen die iOS ondersteunen, worden beschouwd als afdelingen die de bedrijfsstrategie vormgeven en echte problemen oplossen, en niet als afdelingen die zich alleen op reparaties en kostenbesparingen richten. Uiteindelijk profiteert iedereen. Het personeel is weer gemotiveerd en er bieden zich overal nieuwe zakelijke mogelijkheden aan.

Het configureren en implementeren van iPad en iPhone in uw hele bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij speciale programma’s van Apple, gecombineerd met onze MDM-oplossing, vormt de grootschalige implementatie van iOS-devices en materiaal geen enkel probleem.

  • Via MDM (Mobile Device Management) kunt u uw devices configureren en beheren, en draadloos apps distribueren en beheren.
  • Via het Device Enrollment Program (DEP) kunt u de implementatie stroomlijnen door de aanmelding van Apple devices bij uw MDM-oplossing te automatiseren.
  • Met het Volume Purchase Program (VPP) kunt u apps en boeken in bulk aankopen en die onder gebruikers distribueren.

Mobile Device Management oplossing

Deze cloudoplossing richt zich op het encrypten van data op het mobiele toestel of tablet, het remote (OTA) installeren, de distributie van applicaties en het beheren ervan.

Het systeem en de software die BTC hiervoor aanbiedt, werken op afstand: beheerders voeren hun taak uit op kantoor, waarna gebruikers ‘over the air’ verplicht worden een actie uit te voeren. Denk hierbij aan het instellen en vervolgens gebruiken van een wachtwoord en pincode.

Tevens kan op afstand aangegeven worden welke sites al dan niet te bezoeken zijn met de smartphone, het zogenaamde ‘black and white listing’. Zo wordt misbruik van bedrijfsgegevens voorkomen en tegelijkertijd behouden gebruikers hun vrijheid en productiviteit.

Lees meer over de Mobile Device Management oplossing

Wat kan BTC voor uw bedrijf betekenen?

BTC is Business Partner van Apple en levert alle diensten van Apple. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Apple direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij Apple.

Voordelen Apple diensten via BTC:

  • Persoonlijke service en advies op maat; onze consultants denken mee met de toekomstplannen van uw bedrijf;
  • De snelste service; onze klanten kennen geen wachttijden;
  • Business point bij u in de buurt;
  • Gespecialiseerde accountmanagers;
  • Combinatie met telecom services, zoals Telecom Expense Management, Mobile Device Management, Managed WiFi.

Strategisch partner

Aanvraagformulier onepager 'Apple Device Enrollment Program'

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct de link waar u de onepager kunt downloaden.