TELECOM SERVICES

Optimaliseer de communicatiemogelijkheden van uw bedrijf
BTC biedt een compleet programma van telecom services die zijn ontwikkeld om de communicatiemogelijkheden binnen uw bedrijf te optimaliseren en daarmee het rendement van uw medewerkers te verhogen.

Apple Financial Services
BTC biedt u de mogelijkheid tot het leasen van Apple-hardware via Apple Financial Services. Via lease kunt u tot wel 40 procent ten opzichte van losse aanschaf besparen.
» Lees meer

Telecom Expense Management
De Telecom Expense Management service helpt u om de telecomuitgaven binnen uw bedrijf onder controle te krijgen.
» Lees meer

Mobile Device Management
Mobile Device Management (MDM) is gericht op het maken van beleid voor en het beheer van mobiele apparaten.
» Lees meer

Mobiel beheer
Het goed organiseren en beheren van de mobiele communicatie is een flinke klus voor bedrijven. BTC neemt u dit eenvoudig uit handen.
» Lees meer

Consultancy
BTC biedt onafhankelijk advies en ondersteuning bij het vinden van een dynamische oplossingen die bij uw onderneming passen.
» Lees meer

Webshop
Een klantspecifieke webshop biedt u de mogelijkheid een assortiment van mobiele devices samen te stellen die voor uw organisatie van toepassing zijn.
» Lees meer

Toestel Vervang Service
Geen zorgen meer bij een defect toestel. Uw toestel wordt opgehaald, u ontvangt een vervangend toestel en uw toestel wordt weer netjes teruggebracht.
» Lees meer

Training
Wij bieden verschillende trainingen die bedrijven ondersteunen bij het implementeren van nieuwe diensten.
» Lees meer

Site Survey
De Site Survey geeft u een overzicht van uw huidige telecom infrastructuur en de toepasbaarheid van actueel in de markt beschikbare oplossingen.
» Lees meer

Telecom 360
De Telecom 360 dienst van BTC betreft onderzoek en adviesrapportage over uw huidige telecom-situatie.

» Lees meer

Interne dekkings-analyse
Breng de dekking en capaciteit van uw netwerk in kaart, zodat u vervolgens beleid kunt bepalen en de juiste keuzes kunt maken voor de toekomst.
» Lees meer

Device Enrollment Program
Het Device Enrollment Program (DEP) is één van de Apple Deployment Programs (ADP), waarmee bedrijven en onderwijsinstellingen gemakkelijk iOS- en OS X-apparatuur kunnen implementeren en configureren.
» Lees meer

Zero Touch Enrollment
Met het Zero-Touch programma van Google is het mogelijk om op grote schaal Android devices uit te geven en uit te rollen zonder dat dit een extra belasting is voor de IT afdeling die de uitgifte en uitrol verzorgt.
» Lees meer