Tele2 en T-Mobile zijn gefuseerd!

De Europese Commissie heeft de fusie tussen Tele2 en T-Mobile in Nederland goedgekeurd. Daarmee wordt de weg vrijgemaakt voor een grote speler op de mobiele en vaste telecommarkt die zich volledig focust op het belang van consumenten en bedrijven!

Met de fusie ontstaat een nieuwe sterke speler in een markt die zich in rap tempo ontwikkelt naar een markt die bestaat uit gecombineerde diensten van vast en mobiel. Tele2 Zakelijk met haar hoogwaardige vaste netwerk en T-Mobile met het best geteste mobiele netwerk van Nederland. Door het samenvoegen van de netwerken, kennis en expertise bereikt de nieuwe organisatie de gewenste schaalgrootte en kunnen Tele2 en T-Mobile beter investeren en de concurrentie stimuleren.

De bedrijven gaan nu de gemaakte beloftes waarmaken op het gebied van een versnelde introductie van 5G en er voor zorgen dat glasvezel beschikbaar wordt in afgelegen gebieden. Daarnaast zullen ze Unlimited mobiel internet tegen een scherp tarief blijven aanbieden.

Het proces van samengaan van beide bedrijven zal enige tijd duren, maar zij maken zich hard om dit proces voor alle belanghebbenden zorgvuldig te laten verlopen. In de tussentijd focussen de organisaties zich elke dag op onze gezamenlijke klanten en het steeds verder verbeteren van onze dienstverlening.

Interesse of vragen?

Wilt u meer weten over de fusie van T-Mobile en Tele2, neem dan contact met ons op.

088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen