T-Mobile Zakelijk

BTC biedt T-Mobile Zakelijk abonnementen en informatie over zakelijk mobiel bellen en internet, zakelijke abonnementen verlengen en aanbiedingen.

Waarom kiezen voor T-Mobile Zakelijk bij BTC?

De samenwerking tussen BTC en T-Mobile gaat heel ver terug. Al sinds jaar en dag zijn wij Business Partner van T-Mobile op het gebied van zakelijke telecom. In 2011 hebben wij de T-Mobile Business Partner Award gewonnen. Een waardevolle bevestiging dat wij ons met onze werkwijze positief onderscheiden. En een blijk van waardering door T-Mobile voor de energie die wij in de service voor onze klanten steken.

Wat BTC voor uw bedrijf kan betekenen

BTC is gecertificeerd Business Partner van T-Mobile en biedt alle zakelijke communicatie-oplossingen van T-Mobile aan, zoals:

  • Vast-Mobiel integratie
  • Mobiel bellen
  • Mobiel internet
  • Cloud services

De certificering door T-Mobile biedt u de garantie dat u, zowel in vast als mobiel als vast-mobiel integratie, altijd geadviseerd wordt op basis van de meest actuele ontwikkelingen en oplossingen. Bovendien bent u hierdoor ook verzekerd van beste goede prijs-kwaliteit verhouding.

T-Mobile Zakelijk: Direct contact opnemen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van T-Mobile Zakelijk? Wilt u overstappen naar T-Mobile Zakelijk? Voor directe vragen kunt u contact met ons opnemen via 088 – 411 00 11. Als u gebruik maakt van het contactformulier neemt een van onze medewerkers contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

T-mobile Zakelijk: Vast-Mobiel integratie

Met de vast-mobiel integratie oplossing van T-Mobile zijn uw medewerkers altijd bereikbaar op één nummer met één voicemailbox. Dat is duidelijk voor relaties en gemakkelijk te beheersen voor u. Bovendien houdt u door onbeperkt onderling bellen de kosten onder controle, zoals u ook met de aantrekkelijke tarieven de kosten van vaste telefonie beheersbaar houdt.

 

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen