Menu

T-Mobile Zakelijk

T-Mobile Zakelijk bij BTC

BTC biedt T-Mobile Zakelijk abonnementen en informatie over zakelijk mobiel bellen en internet, zakelijke abonnementen verlengen en aanbiedingen.

Waarom kiezen voor T-Mobile Zakelijk bij BTC?

De samenwerking tussen BTC en T-Mobile gaat heel ver terug. Al sinds jaar en dag zijn wij Business Partner van T-Mobile op het gebied van zakelijke telecom. In 2011 hebben wij de T-Mobile Business Partner Award gewonnen. Een waardevolle bevestiging dat wij ons met onze werkwijze positief onderscheiden. En een blijk van waardering door T-Mobile voor de energie die wij in de service voor onze klanten steken.

Wat BTC voor uw bedrijf kan betekenen

BTC is gecertificeerd Business Partner van T-Mobile en biedt alle zakelijke communicatie-oplossingen van T-Mobile aan, zoals:

De certificering door T-Mobile biedt u de garantie dat u, zowel in vast als mobiel als vast-mobiel integratie, altijd geadviseerd wordt op basis van de meest actuele ontwikkelingen en oplossingen. Bovendien bent u hierdoor ook verzekerd van beste goede prijs-kwaliteit verhouding.

T-Mobile Zakelijk: Direct contact opnemen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van T-Mobile Zakelijk? Wilt u overstappen naar T-Mobile Zakelijk? Voor directe vragen kunt u contact met ons opnemen via 088 - 411 00 11. Als u gebruik maakt van het contactformulier neemt een van onze medewerkers contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

T-Mobile Zakelijk: Vast-Mobiel integratie

Met de vast-mobiel integratie oplossing van T-Mobile zijn uw medewerkers altijd bereikbaar op één nummer met één voicemailbox. Dat is duidelijk voor relaties en gemakkelijk te beheersen voor u. Bovendien houdt u door onbeperkt onderling bellen de kosten onder controle, zoals u ook met de aantrekkelijke tarieven de kosten van vaste telefonie beheersbaar houdt.

T-Mobile Zakelijk: Mobiel bellen

T-Mobile geeft ondernemers graag zelf de touwtjes in handen. Daarom kunt u met T-Mobile voor elke medewerker zelf een belprofiel kiezen dat aansluit bij zijn specifieke belgedrag.

T-Mobile Zakelijk: Mobiel internet

Met Zakelijke Mobiel Internet van T-Mobile houdt u de smartphones en tablets van uw medewerkers ook buiten kantoor permanent online tegen een vast bedrag per maand. Zonder verrassingen. Zodat iedereen snel en zonder gedoe kan werken waar zij maar willen. Een overgroot deel van T-Mobile gebruikers zal eind 2014 ook gebruik gaan maken van het 4G netwerk.

T-Mobile Zakelijk: Cloud services

In T-Mobile Cloud kunt u eenvoudig uw documenten, foto’s, video’s maar ook contactgegevens opslaan en op elk moment opvragen en delen via smartphone, tablet, laptop en pc. Onafhankelijk van welk type apparaat u gebruikt (iOS, Android, Windows, Blackberry).

Onafhankelijk advies voor zakelijke telecom en IT oplossingen

T-Mobile Zakelijk

Bel of vul het contactformulier in voor onafhankelijk en vrijblijvend advies.
» Naar het contactformulier

T-mobile Zakelijk bij BTC

BTC stelt zich voor

Over BTC

Wij stellen ons graag voor en informeren u wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen.
» Lees meer

BTC bij u in de buurt?

Ontvang meer informatie over T-Mobile Zakelijk bij een vestiging bij u in de buurt:
» Amstelveen
» Beverwijk
» Den Haag
» Tilburg

T-Mobile Zakelijk contact opnemen

Bel 088 - 411 00 11 of vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De toekomst verbindt ons nú
Algemene voorwaarden