Sterke databeveiliging steeds belangrijker

Zijn gegevens binnen uw onderneming voldoende beschermd? En bent u ook voorbereid op de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming?

Sterke databeveiliging steeds belangrijker

Organisaties maken in toenemende mate gebruik van digitale data. Medewerkers worden steeds mobieler. Zij maken steeds vaker gebruik van devices die zij overal kunnen inzetten. Door beveiliging van gebouwen en het verdwijnen van contant geld loont traditionele misdaad steeds minder. De moderne crimineel werkt digitaal, Malware en hacks nemen als gevolg daarvan ook sterk toe. Datalekken zijn hun ingang. De meeste datalekken ontstaan door (onbewust) onzorgvuldig handelen van medewerkers zelf. Het belang van een goede databeveiliging mag dus niet worden onderschat. Datalekken kunnen flinke negatieve gevolgen hebben voor de continuïteit van de organisatie.

Downtime en verlies van data, zoals klantgegevens, leidt niet alleen tot een hoop financiële consequenties. Ook het bedrijfsimago kan er serieuze schade van ondervinden. Een sterke beveiliging is tegenwoordig dan ook essentieel om productiviteit, continuïteit en de concurrentiepositie te waarborgen. Ook de wetgeving en de handhaving wordt volgend jaar verder aangescherpt. Op 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingevoerd. Met deze nieuwe Europese wetgeving worden de privacyregels waaraan bedrijven zich moeten houden een stuk strenger. Ook de boetes met betrekking tot datalekken worden fors hoger. Heeft u uw databeveiliging goed op orde?

Hoe zorgt u ervoor dat de data in uw onderneming goed beschermd zijn en blijven?

Oplossingen zoals Mobile Device Management garanderen u dat u zorgeloos kunt blijven werken. Het stelt u in staat eenvoudig al uw zakelijke devices tegelijk te beheren en beveiligen. Zo bent u altijd optimaal beveiligd tegen datalekken, garandeert u de privacy van uw klanten én bespaart u op uw operationele kosten.

Wees op tijd voorbereid en kom vandaag nog in actie! Zo voorkomt u dat u straks te maken krijgt met hoge boetes en imagoschade. Heeft u vragen en wilt u meer weten over de juiste oplossing voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom naar het event Digitale Veiligheid op 1 juni. Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie kijk op btc.digitaleveiligheid.biz.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen