Sterk maatschappelijk verantwoord ondernemen: Tough Ground is een feit!

Tough Ground is een feit! Donderdag 28 september was dan de grote opening aan de Televisieweg 12 in Almere. En we moeten eerlijk zijn… de meest gave sportlocatie in Nederland, met partnerships met onder andere Reebok.

Sterk maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ieder jaar sponsort BTC één goed doel. In oktober 2015 hebben we besloten de Bart de Graaff Foundation een warm hart toe te dragen. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge ondernemers met een lichamelijk beperking bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Na een selectieronde besloten wij mentorbedrijf te worden van bikkel Michael Robbert Brans. Michael heeft drie keer kanker gehad en daarom is zijn rechterbeen afgezet tot aan zijn heup. Niet dat dit hem in de weg staat. Deze enorme bikkel doet aan crossfit en obstacle running. Samen met zijn jeugdvriend Dennie van Dijkhuizen, tevens een actieve obstacle runner, had hij een droom om een indoor obstacle baan te openen, waar tevens crossfit lessen worden gegeven. Dit was van alle bikkels de meest grote financiële uitdaging. Maar wij durfden de samenwerking aan.

BTC als mentorbedrijf

Als mentor bedrijf hebben we niet alleen financieel gesponsord, maar hebben we deze bikkels ondersteunt in het opzetten van het ondernemersplan, onderhandelen met de bank en adviseren op welk vlak dan ook om hun droom waar te maken.

Na een eerste ontmoeting met deze gedreven sportievelingen, ontstond er meteen een klik en vertrouwen. Het ondernemersplan, het vinden van financiële verstrekkers en een geschikte locatie ging niet zonder slag of stoot. Maar door wilskracht en doorzettingsvermogen hebben de mannen het voor elkaar. In juni 2017 waren eindelijk de financiën rond, hadden zij een geschikte locatie gevonden en kon de verbouwing beginnen.

Tough Ground is een feit!

Donderdag 28 september was dan de grote opening aan de Televisieweg 12 in Almere. En we moeten eerlijk zijn…de meest gave sportlocatie in Nederland, met partnerships met onder andere Reebok.

Meer dan trots kunnen we niet zijn op onze bikkels. Dit project heeft ons doen inzien dat alles mogelijk is, met of zonder beperking. Dit maakt maatschappelijk verantwoord ondernemen nog leuker.

Volg onze bikkels:
Website: www.toughground.com
Facebook: https://www.facebook.com/toughground/
Instagram: https://www.instagram.com/tough_ground/ 

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen