Hoe kunt u meedoen?

Sponsoring

Als maatschappelijk betrokken bedrijf dat midden in de samenleving staat ondersteunen wij diverse activiteiten op zowel maatschappelijk als sportief gebied, regionaal en nationaal. We doen dit omdat we betrokken zijn en het belangrijk vinden mogelijkheden en kansen te ondersteunen en te creëren.

Goede doelen

Bij BTC nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en we dragen daarom op een geheel eigen manier diverse goede doelen een warm hart toe. Zo zamelen we bijvoorbeeld alle oude en defecte telefoontoestellen in, omdat die geheel of gedeeltelijk hergebruikt kunnen worden. De opbrengst van deze inzameling doneren we ieder jaar aan een goed doel.

Bart de Graaff Foundation

Net als in 2016 draagt BTC de Bart de Graaff Foundation in 2017 een warm hart toe. De stichting helpt jonge ambitieuze ondernemers met een levensbepalende ziekte met het opstarten van hun eigen onderneming.

Dit doen zij door middel van het zoeken van sponsoren en mentorbedrijven die een jaar lang een bikkel, de erenaam voor deze ondernemers, begeleiden.

Dream4Kids

Met man en macht zetten de vrijwilligers van Dream4Kids zich in om de dromen waar te maken van kinderen van 6 t/m 12 jaar, die een traumatische ervaring achter de rug hebben. Een ervaring die te maken kan hebben met het overlijden van een ouder, een broertje of zusje, mishandeling of zelfs misbruik. Gebeurtenissen die inbreuk maken op een tot dan toe onbekommerde jeugd.

Het jaar 2015 stond in het teken van Dream4Kids. BTC heeft samen met haar klanten en relaties een totaalbedrag van € 8.727,- kunnen doneren.

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen is een niet-overheidsgebonden kinderhulporganisatie die een toekomst bouwt voor wees- en verlaten kinderen over de hele wereld. SOS Kinderdorpen geeft momenteel ruim 80.000 kinderen een liefdevol thuis in een gezinshuis in één van haar kinderdorpen.

BTC heeft in 2012 € 2.520,- gedoneert aan SOS Kinderdorpen d.m.v. het inzamelen van oude en defecte toestellen.

Stichting AAP

2011 stond in teken van Stichting AAP. De opbrengst van ingezamelde printercartridges werd gedoneerd aan Stichting AAP. Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren, afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren.

Team Challenge 4 Femme

Team Challenge 4 Femme reed op 2 en 3 juni de HomeRide 2012 voor het huis Sophia Rotterdam en voor het Ronald McDonald Kinderfonds. HomeRide is een sponsor-wielertocht langs zes Ronald McDonald Huizen en twee Ronald McDonald Vakantielocaties. In zeven etappes fietst men 500 kilometer van Groningen naar Maastricht voor zieke kinderen en hun ouders.

Rotary Almere

Rotary Almere zet zich in voor clubdoelen uit de Almeerse samenleving. Rotary Almere is een onderdeel van het wereldwijde netwerk van professionals die zich tot doel hebben gesteld in clubverband mens en maatschappij te dienen.

 

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen