Sluyter Logistics zet de Logi-App succesvol in!

Donderdag 11 mei organiseerde BTC in samenwerking met Logi-App en Samsung het Logi-App event op het hoofdkantoor van Samsung op Schiphol. Wij blikken graag met u terug.

Sluyter Logistics zet de Logi-App succesvol in!

Donderdag 11 mei organiseerde BTC in samenwerking met Logi-App en Samsung het Logi-App event. Op het hoofdkantoor ontvingen wij een kleine dertig klanten en geïnteresseerde transportbedrijven om kennis te maken met de Logi-App.

De Logi-App is een slimme app, die de complete boordcomputer vervangt, alle functies en meer biedt en gewoon te gebruiken is via de smartphone. Lees meer

Bert Pijnacker, directeur Logi-App, demonstreerde in een zeer interactieve demonstratie een groot deel van de functionaliteiten van de Logi-App. Ook vertelde Desiree Langius van Sluyter Logistics, hoe zij de Logi-App succesvol binnen hun organisatie hebben ingezet. Het is een kwestie van wennen, ook voor de oudere garde, die natuurlijk gewend zijn aan de oude boordcomputer. Maar doordat deze simpele app gemakkelijk te gebruiken is op hun smartphone, hadden de deelnemers de Logi-App al snel omarmd.

De Logi-App draait momenteel alleen nog op Android. Om de deelnemers zelf de Logi-App te laten testen binnen hun organisatie, kregen de deelnemers de mogelijkheid een Samsung Xcover 4 met de Logi-App in bruikleen mee te nemen. De Xcover 4 is een robuuste ruggedized smartphone. Uitstekend en betaalbaar voor de transport en logistieke sector.

Het programma werd afgesloten met een netwerkborrel.

“Kortom, kijken we terug op een geslaagd evenement en wachten we de komende maand de ervaringen af van de testgebruikers”, aldus Dick Houtsma, directeur BTC.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen