Slimmer collecteren met de oplossingen van Whydonate en ING

Ieder jaar gaan er zo’n 750.000 collectanten langs de deuren om te collecteren voor de 26 fondsen die aangesloten zijn bij het Centraal Bureau Fondsenwerving. Particulieren hebben steeds minder contant geld in huis, aangezien betalingen steeds vaker digitaal verlopen. Met als gevolg dat de inkomsten uit de collectes terugliepen. Hierdoor ontstond een noodzaak om het collecteren te moderniseren. De contactloze collectebus van Whydonate en ING bood uitkomst.

Contactloos collecteren

Niels Corver, medeoprichter van Whydonate, vertelt hierover: “Met de contactloze collectebus kunnen we sneller, makkelijker en veiliger collecteren aan de deuren. De collectebus is uitgerust met een betaalterminal en een simkaart om digitaal doneren mogelijk te maken. Collectanten zijn hierdoor niet langer afhankelijk van donaties in contant geld; particulieren kunnen heel eenvoudig contactloos doneren met een betaalpas of met hun mobiele telefoon. Het is echt een innovatieve oplossing die past bij deze tijd.”

“Met de netwerkonafhankelijke M2M-simkaarten van Tele2 IOT is de bereikbaarheid verzekerd”

Lees meer: Businesscase: ‘Slimmer collecteren met de oplossingen van WhyDonate en ING’.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen