Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Security Pentest

Hackers kunnen misbruik maken van zwakke plekken in netwerken om organisaties binnen te dringen. Met de Pentest van DearBytes en BTC krijgt u inzicht in de meest kritieke kwetsbaarheden, zodat u de verdediging van uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

De uitdaging: netwerkbeveiliging is complex

Het beveiligen van een netwerk is om diverse redenen geen gemakkelijke opgave. Allereerst ontwikkelen cybercriminelen zich continu en hun technieken worden steeds verfijnder. Zonder specialistische kennis is het vrijwel onmogelijk om te testen of verdedigingsmechanismes (nog steeds) bestand zijn tegen de nieuwste aanvalsmethoden.

Zo is het erg lastig om precies te achterhalen welke software programmeerfouten of andere kwetsbaarheden bevat en in hoeverre deze een risico opleveren. Zelfs met een strak updatebeleid is er geen garantie dat alle zwakke plekken gedicht zijn. Ook configuratiefouten in de IT-securityvoorzieningen kunnen een ingang vormen voor cybercriminelen.

Er staat bovendien veel op het spel. Als het hackers lukt om de beveiliging te kraken, kunnen ze bijvoorbeeld belangrijke documenten, concurrentiegevoelige informatie of persoonsgegevens stelen. In het ergste geval kan er sprake zijn van een datalek dat een organisatie moet melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens en de betrokkenen.

De oplossing: de Pentest van DearBytes en BTC

Penetratietesten – ook wel pentests genoemd – zijn een waardevol instrument om te onderzoeken waar zich kwetsbaarheden in het netwerk bevinden. Onze ethische hackers proberen uw organisatie binnen te dringen, waarbij ze dezelfde technieken en methoden inzetten als cybercriminelen. Op deze manier leggen ze mogelijke zwakke plekken in je ICT-infrastructuur bloot.

De voordelen op een rij:

  • Ethische hackers testen het actuele beveiligingsniveau;
  • U krijgt inzicht in de meest kritieke zwakke plekken van het netwerk;
  • Heldere rapportage met concrete verbeterpunten en aanbevelingen;
  • Securityspecialisten presenteren de uitkomsten op locatie;
  • Samen zoeken we naar de veiligste oplossingen.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen