Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Security maturity quickscan

Voor uw bedrijf is continuïteit van uw business van levensbelang. Cyberdreigingen liggen echter overal op de loer. Tegelijkertijd moet er aan allerlei spelregels voldaan worden rondom privacy en veiligheid. Waar staat uw bedrijf als het gaat om security en compliance? En wat zijn mogelijke vervolgstappen en verbeterpunten? Een Security Quickscan geeft hierin inzicht.

Sterke security begint met gedegen inzicht

De uitdaging: strengere eisen aan security

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem dat zich razendsnel ontwikkelt. Hackers verzinnen steeds nieuwe technieken om ‘binnen’ te komen. Goede security vormt een uitdaging voor uw klant, ook omdat organisaties continu in beweging zijn. Dan valt het niet mee om prioriteiten te stellen.

Daar komt bij dat de overheid steeds strenger toeziet op naleving van de privacywetgeving. Zo is in 2016 de meldplicht datalekken geïntroduceerd, en wordt in mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming van kracht (AVG). Iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt – en dat doet vrijwel iedere organisatie – krijgt te maken met strenge spelregels. Een goede security is verplicht, net als een solide en compliant privacybeleid. Nalatigheid is geen optie: boetes tot in de miljoenen euro’s kunnen het gevolg zijn. Om nog te zwijgen over imagoschade bij een groot datalek.

De oplossing: eigen plan, eigen aanpak

Maar wat is de goede aanpak als het gaat om security en compliance? Die bestaat niet. Iedere organisatie is anders. Daarom verdient iedere organisatie een eigen aanpak, met eigen middelen en een eigen plan van aanpak. Zo’n plan kunt u voor uw klant alleen neerzetten met een goed inzicht in de huidige situatie, in risicogebieden, maar ook in de sterke punten van de beveiligings- en compliancestrategie van de klant.

Precies dat inzicht verschaft de Security Maturity Quickscan. Dit assessment beoordeelt het niveau van security op verschillende vlakken, van toegang tot systemen tot het hebben van een informatiebeveiligingsbeleid. Door de opbouw van deze security-assessment is er aandacht voor mens, proces en techniek binnen security. De uitkomst van het onderzoek biedt houvast voor het bepalen van concrete vervolgstappen van uw informatiebeveiliging.

De voordelen:

  • U krijgt snel en pragmatisch inzicht in de huidige volwassenheid van de securityomgeving;
  • U ziet direct wat de ‘rode vlekken’ zijn die aandacht nodig hebben;
  • U ontvangt een duidelijke rapportage met bevindingen en aanbevelingen, waarmee de beveiliging versterkt kan worden.

Download het factsheet voor meer informatie via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier factsheet ‘Security Maturity Quickscan’

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct de link waar u het factsheet kunt downloaden.Bent u al klant? JaNee

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen