Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Security check

U klikt niet op een onbekende link, maar wat doen uw medewerkers?
Een onbekende link openen of onveilige software downloaden: u weet wel beter. Maar internetcriminelen worden steeds slimmer. De e-mails zien er allemaal echt uit, zoals een betalingsherinnering of een sollicitatie met cv in de bijlage. Een vergissing is dan zo gemaakt.

Security check van BTC

Gelukkig kunt u voorzorgsmaatregelen nemen. Hieronder vindt u een handige checklist waarmee u bekijkt of de online veiligheid bij u op orde is. Verder krijgt u er tips en tricks om internetcriminelen te slim af te zijn. Alles om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgegevens optimaal zijn beschermd.

Neem geen risico met uw internetsecurity. Beantwoord 7 vragen en krijg meer inzicht in de gevaren van cybercriminaliteit.Gelukkig kunt u voorzorgsmaatregelen nemen. Hieronder vindt u een handige checklist waarmee u bekijkt of de online veiligheid bij u op orde is. Verder krijgt u er tips en tricks om internetcriminelen te slim af te zijn. Alles om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgegevens optimaal zijn beschermd.

De meerderheid van de Nederlandse werknemers maakt zich weinig zorgen over hun digitale veiligheid.Meer dan de helft van de Nederlanders is weleens ontvanger geweest van phishing mail.Een nepmail herken je vaak aan de taalfouten en slordige opmaak.Cybercriminaliteit bezorgt Nederlandse organisaties jaarlijks 10 keer zoveel schade als ‘gewone’ diefstal.Internetcriminelen richten zich steeds meer op het MKB.Je kunt de kans op ransomware en virussen verkleinen door te zorgen voor de laatste softwareversie.De zwakste schakel in IT-beveiliging is de mens.Meer weten?

Wilt u uw bedrijfsgegevens nog beter beschermen? Bekijk de BTC Security Maturity Quickscan.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen