Samsung Zakelijk

Samsung Zakelijk, de marktleider op het gebied van Android-tablets en -smartphones, biedt uitgebreide oplossing voor beheer en beveiliging voor zakelijke telefonie. Bel 088 411 00 15 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

OnePager: 'Efficiënte uitrol en maatwerk met Samsung KNOX'

In deze Onepager ervaart u onder andere aan de hand van een case study en video’s wat KNOX Costumization voor uw organisatie kan betekenen.

Samsung KNOX: Best of both world

Samsung KNOX is een beveiligingsoplossing voor het Android-platform waarbij twee separate werkomgevingen op één toestel worden gecreëerd: één zakelijke en één privéomgeving. Door de afgeschermde omgevingen profiteert u in de privéomgeving van maximaal gebruiksgemak, terwijl in de zakelijke omgeving bedrijfsdocumenten volledig veilig zijn. U schakelt soepel van de privé- naar de zakelijke omgeving en andersom.

Samsung KNOX wordt gebruikt in combinatie met een Mobile Device Management-oplossing of via Microsoft Active Directory. Door de afgeschermde privéomgeving kan de medewerker profiteren van maximaal gebruikersgemak, terwijl de IT-beheerder verzekerd is van optimale veiligheid van zakelijke documenten en applicaties.

Door het gebruik van de KNOX-container is het uitgesloten dat applicaties uit de privéomgeving verbinding maken met de zakelijke applicaties. Het is niet mogelijk dat malware toegang krijgt tot zakelijke gegevens. Ook is het niet mogelijk om bedrijfsgegevens, -mails, -applicaties of -documenten te delen via de privéomgeving. Het risico dat bedrijfsgegevens gelekt worden, is daarmee sterk gereduceerd.

Waarom Samsung Zakelijke diensten aanvragen bij BTC?

BTC is zakelijk partner van Samsung en levert alle zakelijke Samsung diensten en toestellen. Het aanvragen via BTC kent echter een aantal interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de leverancier. De voordelen van het aanvragen van Samsung toestellen en diensten via BTC zijn:

 • Snellere service
 • Geen wachttijden
 • Business point bij u in de buurt
 • Persoonlijke service op maat
 • Gespecialiseerde account managers
 • Advies voor maar ook ná het aanvragen van de dienst
 • Combinatie met andere diensten zoals Telecom Expense Management, Mobile Device Management, Managed WiFi
 • Onafhankelijke keuze uit operators zoals KPN, Vodafone en T-Mobile

Beheer en beveiliging van Samsung

Als marktleider op het gebied van Android-tablets en -smartphones heeft Samsung zich ten doel gesteld om bedrijfsomgevingen maximaal te ondersteunen bij het beheren en beveiligen. Samsung maakt het open Android-besturingssysteem geschikt voor zakelijk gebruik door de toevoeging en verbetering van diverse policies en features binnen de beheer- en gebruikersomgeving. Bovendien biedt Samsung KNOX verbeterde beveiligingsmogelijkheden voor zowel hardware, besturingssysteem als applicaties.

Verbeterde functionaliteiten voor veilig beheer en gebruik

Samsung heeft verregaande samenwerkingen met toonaangevende securitypartners om de veiligheid, toegankelijkheid en connectiviteit van mobiele apparaten aanzienlijk te verbeteren.

Onderscheidende functionaliteiten voor veilig beheer en gebruik:

 1. Toegenomen MDM-functionaliteiten door intensieve samenwerking met toonaangevende partners
 2. Verbeterde policies en featureset voor maximale integratie met Microsoft Exchange ActiveSync
 3. Unieke 256-bit AES-encryptie op individueel bestandsniveau, inclusief encryptie op MicroSD-kaart
 4. Flexibel in het opzetten van een veilige verbinding dankzij SSL- èn IPsec-gebaseerde VPN-oplossingen

Wij nemen contact met u op
Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Verleng je batterijduur

Bekijk de video met handige tips over hoe je je batterijduur verlengt. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over dat dreigende lege balkje op je scherm.
» Bekijk de tips

Samsung KNOX

Samsung KNOX is een beveiligingsoplossing voor het Android-platform, waarbij de zakelijke en privéomgeving separaat worden gecreëerd.

Mobile Device Management

Mobile Device Management biedt een antwoord op de meest uitdagende management- en security-uitdagingen.

Virtual Private Networks (VPN)

Samsung werkt samen met een van de belangrijkste VPN-providers om IP-gebaseerde encryptie mogelijk te maken.