Samsung Trade Up

De beste zakelijke deal met Samsung Trade Up

Bent u op zoek naar een nieuwe Samsung -smartphone? En wilt u de beste deal? Als Samsung Platinum Partner kunnen wij u een speciale Trade Up-aanbieding doen.

Door deel te nemen aan de Trade Up-actie geeft u een goede bestemming aan uw oude toestellen. In plaats van dat deze in de kast verdwijnen, worden de toestellen op een veilige en verantwoorde wijze ingeruild. Dat is niet alleen duurzaam en goed voor het milieu, het levert u ook nog wat op!

Zeker als u van plan bent nieuwe Samsung-hardware aan te schaffen is het aantrekkelijk om nu contact met ons op te nemen. Onze specialisten vertellen u graag wat voor u de beste deal is. Zo ontvangt u tijdelijk 50 euro extra Trade Up-vergoeding bij de aanschaf van een Galaxy S7 of S7 edge.

Het enige dat u hoeft te doen is aan te geven welke toestellen u wenst in te ruilen. Vervolgens verzorgen wij de aanmelding van uw oude toestellen en kunt u zelf een afspraak maken voor het ophalen ervan. Binnen 30 dagen wordt het retourbedrag op uw rekening gestort.

Wij lichten het graag toe

Uw oude toestellen hoeven niet hagelnieuw te zijn om deel te kunnen nemen aan deze inruilactie. Dus u heeft meer waarde aan oude toestellen tot u beschikking dan u wellicht verwacht. Alle details omtrent de aanmelding en afhandeling lichten we graag toe. Neem hiervoor contact met ons op via 088 – 411 00 15.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen