Ontvang nu bij aankoop van een Samsung Galaxy S9 of S9+ een Harman Kardon Onyx speaker ter waarde van €229,- cadeau

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon die het beste te bieden heeft wat vandaag de dag haalbaar is? Dan mag u deze actie van Samsung niet missen. U ontvangt namelijk in de periode van 21 mei tot en met 1 juli 2018 een Harman Kardon Speaker t.w.v. €229,- cadeau.

De camera van de Samsung Galaxy S9 behoort tot de beste in de markt. Hierdoor maakt u, overdag en ‘s avonds, de scherpste foto’s. Met twee f-stop instellingen past het innovatieve Dubbel Diafragma zich automatisch aan op fel -of heel weinig licht, net zoals de iris in het menselijk oog.

Bovendien beschikt de Samsung Galaxy S9 en S9+ over AKG geoptimaliseerde stereo speakers die dankzij Dolby Atmos een kristalhelder surround geluid kunnen genereren. Geef uzelf een theater waardige ervaring met speakers die 1,4 keer krachtiger zijn dan voorgaande Galaxy-telefoons.

Wilt u berichten persoonlijker maken? Ook dat is mogelijk. Door middel van Augmented Reality maakt u simpel van selfies een geanimeerde Emoji. Zo laat u vrienden, familie en collega’s nog meer van uw stijl en persoonlijkheid zien.

Voor vragen of actievoorwaarden kunt u contact opnemen met uw vaste consultant of via info@btc.nl.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de witte knop. U kunt ook bellen 088-411 00 11 of per mail info@btc.nl.

phone 088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen